Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z radiem/wentylacją w VIIIgen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problem z radiem/wentylacją w VIIIgen

Witam
    mam ostatnio problem z moją Hondą po oddaniu radia do rozkodowania kodu jeździłem tydzień czasu i wszystko było OK
    potem radio zaczęło wyświetlać komunikat "No Factory" znikał on po jakimś czasie, ale za każdym razem wyświetlał się on coraz dłużej aż w końcu już nie znikł radio nie działa jeżdżę z takim błedem
    ma ktoś z was jakiś pomysł co to może być jak to naprawić?
    nie mam w chwili obecnej jak zrobić zdj mojego radia wiec wstawię takie które znalazłem na internecie jest takie samo jak moje tylko bez błędu
    Bez tytułu.jpg

problem z radiem/wentylacją

Witam wszystkich.

Od paru tygodni zmagam się dość nietypowym problemem w Civicu VIII. Po dłuższym postoju, po uruchomieniu zapłonu, radio i klimatyzacja/wentylacja nie włącza się od razu. Na wyświetlaczu pojawia się jedynie znaczek telefonu i jest cisza - nie działa radio, nie działa klimatyzacja/wentylacja. Dopiero po 2/3 minutach wszystko wraca do normy. Zaznaczam, że samochód nie posiada telefonu. W załączeniu jeszcze zdjęcie wyświetlacza podczas wystąpienia tych objawów. Dzięki z góry za wszelką pomoc!

mod. Zapraszam do przeczytania Regulaminu Forum a następnie Działu powitalnego
    Załączone pliki
    Last edited by m_isie_k; 09-03-2015, 14:56.

Comment

Generalnie ta ikonka słuchawki pokazuje aktywne połączenie bluetooth ze sparowanym telefonem komórkowym...
      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

No cóż , tak jak myślałem, coś się mocno pokrecilo skoro szuka/łączy z telefonem nie mając instalacji do tego;-) Dzięki!

Comment

Working...
        X