witam wszzystkich forfumowiczow. Zauwazylem to dzis rano podczas podrozym do pracy. A mianowicie samochod dal mi ostrzezenie ze droga moze byc sliska wiec spojrzalem na temp i wynosila ona minus 15 co mnie stasznie zdziwilo gdyz rano bylo chlodno lecz nie bylo mowy o temp nawet bliskiej zero. A najlepsze bylo jak dojechalem do pracy bo komputer pokazywal juz minus 40!. Teraz ciekawi mnie coz to moze byc. Moze ktorys z was sie spotkal z podobnym problemem
Wlasnie wrocilm z pracki i znow cos nie tak...jak wsiadlem do samochodu komputer pokazywal jakies 12 st na plusie tak mniej wiecj bylo wiec stwierdzilem ze jest ok ale w czasie jazdy tem spadla do 5 st na plusie. Czyli wynika z tego ze czujnik jest walniety. teraz jak wyglada demontarz tego czegos i koszta. Z gory dzieki
Wlasnie wrocilm z pracki i znow cos nie tak...jak wsiadlem do samochodu komputer pokazywal jakies 12 st na plusie tak mniej wiecj bylo wiec stwierdzilem ze jest ok ale w czasie jazdy tem spadla do 5 st na plusie. Czyli wynika z tego ze czujnik jest walniety. teraz jak wyglada demontarz tego czegos i koszta. Z gory dzieki
Comment