Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Reflektor przedni, lewy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Reflektor przedni, lewy

Poszukuję reflektora przedniego, lewy. Może być uszkodzony, zbity. Potrzebuję tej sprężynki/zapinki do żarówki H7.

Może któraś ze standardowych zapinek by podeszła?

Comment

Przejdź się na szrot/złomowisko. pewnie znajdziesz jakiś kompletnie rozbity i sobie wydłubiesz

Comment

Zamieszczone przez falcong700 Zobacz posta
        Przejdź się na szrot/złomowisko. pewnie znajdziesz jakiś kompletnie rozbity i sobie wydłubiesz
        Ty na prawdę myślisz,że tak o na szrotowisku sobie stoi UFO i czeka na kogoś kto sobie coś weźmie?
        To nie ten adres.
        Jest duże zapotrzebowanie na części do tego wozu nawet po tylu latach i szanse że znajdzie się tam takie auto na naszym polskim szrocie są bliskie zera.

Comment

Pewnie zależy od regionu.
          Ostatnio syn szukał czegoś do swojego Audi i dzwonił do mnie czy czegoś do ufo nie potrzebuję bo tam gdzie jest właśnie rozbierają takie jak moje.
          Jakiś czas temu byłem z kumplem bo on coś potrzebował i też stało rozbite ufo.
          A o Sprężynkę pytaj Hondmara . Wpisz Hondmar w Google i pierwszy wynik . gość zajmuje się właśnie Hondami i jest konkretny.

Comment

Zamieszczone przez falcong700 Zobacz posta
            Pewnie zależy od regionu.
            Ostatnio syn szukał czegoś do swojego Audi i dzwonił do mnie czy czegoś do ufo nie potrzebuję bo tam gdzie jest właśnie rozbierają takie jak moje.
            Jakiś czas temu byłem z kumplem bo on coś potrzebował i też stało rozbite ufo.
            A o Sprężynkę pytaj Hondmara . Wpisz Hondmar w Google i pierwszy wynik . gość zajmuje się właśnie Hondami i jest konkretny.
            Zgoda,ale to nie jest auto-szrot typowy tylko miejsce w którym sami rozbierają sobie zdobyte pojazdy.

Comment

Working...
            X