Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VIII sedan i rowery na haku?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic VIII sedan i rowery na haku?

Cóż, latka lecą i lepiej już nie będzie.
    Ładowanie rowerów na dach zaczyna być poważnym problemem.
    Dlatego zastanawiam się nad hakiem i platformą na dwa rowery.
    Dwie osoby na pokładzie + pełen bagażnik + rowery na haku z platformą.
    Ktoś ma doświadczenia? Bo obawiam się czy mocowaniem haka nie będę orał asfaltu.
    Sprężyn wolał bym nie wymieniać tylko z tego powodu bo nie chcę zmieniać charakterystyki zawieszenia.

Prościej się nie da:
    Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
    Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

HE he @ eror nie pyta o podkładki pod sprężyny tylko o doświadczenia z bagażnikiem na hak.
      Nie mam ale za dwa tygodnie ci napisze. mam teraz urlopik ale wpadłem dziś do firmy i zauważyłem że jeden od nas mechanik ma taki na haku. fajny niemiecki na dwa rowery. taka właśnie platforma światła do haka podpinane tablica montowana komplet
      jak wrócę z urlopu to go popytam jak to się sprawuje , a już się z nim ugadałęm że mi w połowie sierpnia pożyczy na weekend to ci powiem jak to się na HB sprawuje

Comment

Na bank tył będzie siedzieć, zwłaszcza jak masz LPG. Jak dasz podkładki to tył nie będzie siedział, bo nawet bez obciążenia pewnie jest za nisko. Co do platformy na rower to polecana polska firma Aguri. Sam bym od nich kupował.
        Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
        Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Zamieszczone przez falcong700 Zobacz posta
          jak wrócę z urlopu to go popytam jak to się sprawuje
          Dzięki, czekam na info.
          Zamieszczone przez pablo_see Zobacz posta
          zwłaszcza jak masz LPG
          A skąd pomysł, że założyłem gaz :-)?

Comment

Ja mam założony i sobie chwalę :P ale tył faktycznie siedzi może nie mocno ale jednak

Comment

Zamieszczone przez falcong700 Zobacz posta
              Ja mam założony i sobie chwalę
              gaz czy hak?

Comment

i gaz i hak

Comment

Working...
                X