Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

O UFO pytań kilka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• O UFO pytań kilka

Cześć
    Kilka pytań o Ufo, gdyż przymierzam się do zakupu polifta, 1.8, 5D.

1.Zalezy mi na możliwie mocnych reflektorach przednich, obecnie korzystam z ksenonów i pytanie czy w UFO również mogę takowe znaleźć. Zauważyłem że niektóre wersie mają spryskiwacze reflektorów, czy to tym mogę poznać że dany egzemplarz ma ksenony, a brak spryskiwaczy oznacza również brak lepszych świateł?

2. Grill przedni, widzę że w sumie w ogłoszeniach pojawiają się 3 rodzaje, pełny "przeszklony" - wiem że to przedlift, z kratką miedzy światłami - polift, ale jest też opcja pośrednia, ze znaczkiem za "szybką" ale z otworami po obu stronach znaczka, co to za wersja?

3. Czy okolice jakiegoś konkretnego przebiegu mogą wiązać się z koniecznością wymiany droższych elementów eksploatacyjnych? Np. 150tys = wymiana zawieszenia? Oczywiście wiem że zależy to przede wszystkim od stylu jazdy i od ogólnego dbania o samochód ale może są jakieś konkretne elementy/części które przy zakupie auta powyżej jakiegoś przebiegu musze dokładnie sprawdzić bo potem ich wymiana wiąże się z większym wydatkiem.

4.Czy wszystkie polifty mają już w standardzie radia wejścia AUX/JACK/USB pod podłokietnikiem żeby podłączyć do nich telefon/pendrive i korzystać ze swojej bazy muzyki?

Z góry dzięki za Waszą pomoc.
    Last edited by Li4kim; 10-06-2021, 14:56.

1. Xenony w ufo były. Najprościej poznać czy je rzeczywiście ma. Jeśli obok start engine nie ma pokrętła od regulacji wysokości świateł.
    Były tez wersje na skandynawie gdzie były spryski i nie było xenonu
    2. Przedlift - full szklany
    Polift- szklany z otworami po bokach
    Polift 2011r.- siatkowy (z ciemno szarą ramką)
    3. Zbyt ogólnikowe pytanie. Zależy kto jak użytkował i gdzie. Ogólnie nie jest drogo. Amortyzatory w 90% ufo są już zużyte. Zwłaszcza przednie
    4. Wersja comfort nie ma. Od sporta wzwyż jest USB i AUX

Comment

Working...
    X