Zamieszczone przez Waflo
Zobacz posta
No dobrze

- Firma SZYBKI MARIO / SZYBKA POMOC Kamil Wojciechowski / www.klucze-24.pl - łatwo znaleźć w internecie.
- Co się zepsuło, tego nie wiem, wprawdzie tłumaczył mi fachowiec o którejś z zapadek, która wygięła się w drugą stronę i zablokowała możliwość włożenie kluczyka do końca. Zabrał stacyjkę do siebie do warsztatu, rozebrał, wymienił zapadki i włożył z powrotem. Jeśli chodzi o klucze, to jeden klucz który był zapasowy (rzadko używany) poprawił tylko na (chyba) tokarce, drugi kluczyk który był używany na co dzień poszedł do śmietnika. Zrobił nowy, z takim samym pilotem (nowym) z logiem H. Nie musiałem wymieniać zamków ani nic z tych rzeczy.
- Czas naprawy - od wyjęcia stacyjki do montażu jakieś 4h. Z czego sam montaż/demontaż to jakaś 1h. Reszta to praca w warsztacie.
- Cena - cóż, tu trochę sporo, ale nie było wyjścia. Sama usługa naprawy stacyjki - 450zł, a każdy dodatkowy kluczyk 150 zł.
Przebieg autka - 185 000
Auto jeździ obecnie jakiś 1000 km tygodniowo - dojazd z i do pracy. Wcześniej używane było raczej na krótkich dystansach, a rok można powiedzieć że stała w garażu.
Comment