Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Noc w Civicu VIII

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Noc w Civicu VIII

Witam,
    Czy ktoś już może próbował spędzić noc w Civicu i chciałby się podzielić wrażeniami?
    Są może do dostania jakieś materace pod wymiar na bagażnik ze złożonymi siedzeniami lub na samą tylną kanapę?

Pozdrawiam!

W marcu 2020 zakupiłem swojego pierwszego Civica viii spędziłem w nim dwie noce. Na kanapie można spokojnie do rana przekimać wystarczy większy kocyk i coś pod głowę. Ogólnie polecam na noc czy dwie można spokojnie wytrzymać, do tego polecam szklany dach, można leżeć i podziwiać czarne gwiezdne niebo, oczywiście jeśli ktoś nie ma 2m wzrostu, ja jestem raczej niskiego wzrostu więc spanie w Civicu jak najbardziej ok. Tylko temperatura żeby nie była za niska.
    Polecam jak najbardziej Civica do spania.

Comment

Ja się kimałem gdzieś po niemieckiej stronie od 3 do 7 rano. Na tylną kanapę a nogi na rozłożony fotel pasażera. 186 wzrostu. Jak się obudziłem, to myślałem że umarłem

Nie polecam.

Comment

Zamieszczone przez BabciaGD
        Też mam spędzoną noc w VIII, tylko przy wzroście 190 polecam rozłożyć tylną kanapę, nogi to bagażnika i spokojnie można tak spać w 2 osoby
        Masz 190 cm wzrostu?
        Kawał babci z Ciebie, wilka to Ty byś chyba zjadła, a nie on Ciebie;p

Comment

Zamieszczone przez PrimoGhost Zobacz posta
          Ja się kimałem gdzieś po niemieckiej stronie od 3 do 7 rano. Na tylną kanapę a nogi na rozłożony fotel pasażera. 186 wzrostu. Jak się obudziłem, to myślałem że umarłem

Nie polecam.
          Nie wiem, jakie pod względem przestronności wnętrza są różnice pomiędzy VIII i IX generacją, ale przespanie nocy (i to niejednej, przy wzroście 181 cm wzrostu i niemałej wadze) na cofniętym i mocno odchylonym fotelu nie było dla mnie aż tak ekstremalnym przeżyciem. Dla żony na fotelu pasażera chyba też nie. Jednak o praktyczności naszych aut świadczy coś zupełnie innego. Mimo zupełnie wygodnej, neutralnej pozycji za kierownicą, zmieściłem z tyłu dwa rowery górskie (jedną "S-kę" i jedną "M-kę"). Rowery były mocowane za widelec na konstrukcji zrobionej z dwóch uchwytów dachowych. I to wszystko w skromnym hatchbacku...
          Last edited by MiCyran; 12-12-2020, 00:59.

Comment

Working...
          X