Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Przyciski podgrzewania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Przyciski podgrzewania

Ten do ktorego prowadzi niebieska strzalka to jest pewnie podgrzewanie tylnej szyby w Honda 5d 2007,
    ale do czego jest ten wskazany zielona strzalka?
    cici.jpg

Niebieska strzałka to nawiew na przednią szybę w opcji tzw. max (klima i pełny nawiew).
    Zielona strzałka to podgrzewanie tylnej szyby i lusterek.

Pozdrawiam
    Łukasz

Comment

Dziekuje. O rany fajna ta opcja nawiewu. Dla mnie w/g ta opcja klimy to jest troche niezrozumiala. Jest on/off/auto i jeszcze samo off. Nie mam instrukcji a polskiej nie widzialem

Comment

Istnieje opcja „szukaj”, wszystko było wytłumaczone jak funkcjonuje klimatyzacja i jak używać.
        FK2 R18A2 Crystal Black Pearl NH-731P by-Faraam

Comment

madralo jak nie chcesz pomoc to zamilknij lub jak chcesz pomoc to daj linka - wtedy mozesz sie madrowac
          Bo idac tym tropem zaraz zaczniesz na kazdy pos odpowiadac "Masz google to uzyj bo juz ktos gdzies odpwoiedzial"
          Reasumuja nie pomogasz nie odzywaj sie

Comment

Zamieszczone przez RobertCivic Zobacz posta
            Dziekuje. O rany fajna ta opcja nawiewu. Dla mnie w/g ta opcja klimy to jest troche niezrozumiala. Jest on/off/auto i jeszcze samo off. Nie mam instrukcji a polskiej nie widzialem
            Niezrozumiała dobre. Proste - zimne, klimatyzowane powietrze osusza szybę przez co odparowuje błyskawicznie. 20 sek i żadnego wycierania gąbką zaparowanej szyby.
            W aucie z klimą manualną robiłem to ręcznie (nawiew na szybę + klima), a tu jest do tego osobny guziczek.
            Moje MB2: 5D MB2 - Stanced Civic VTi-S Style
            Moje FK2: 5D FK2 GP Executive

Comment

Working...
            X