No to chyba sobie wyłącznik zrobię, chyba że znajdę bezpiecznik który odpowiada za jej działanie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spryskiwacze reflektorów i przedniej szyby w VIIIgen
Collapse
X
-
Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
-
Spryskiwacz reflektorów - gdzie dostać?
Witajcie jestem nowy to mój pierwszy post na tym forum. Mam spory problem. Kupiłem Hondę Civic VIII uszkodzoną lekko. Wszystkie części już mam oprócz właśnie spryskiwacza lewego reflektora. Nigdzie nie mogę go dostać oprócz ASO gdzie krzykneli mi 1,5 tys za taką pierdołę. Czy może ktoś z forumowiczów miałby możliwość wskazania gdzie mógłbym dostać owy spryskiwacz w ludzkiej cenie? Ewentualnie może ktoś z Was ma na sprzedaż? Od 3 tygodni auto stoi na warsztacie i czeka na spryskiwacz a mnie szlag trafia. Proszę o pomoc :-)
Comment
-
Tu masz za polowe ceny.
https://allegro.pl/spryskiwacz-refle...930707705.html
a tu za połowe połowy
Cos źle szukałeś.Last edited by rybacbr; 08-02-2014, 16:12.
Comment
-
Dzięki za odpowiedz. Aukcja z pierwszego linki dotyczy prawego spryskiwacza który niestety nie pasuje do spryskiwacza lewego. Jeśli chodzi o drugi link też już widziałem go tam z kolei brakuje cylindra tłoczącego jest jedynie dysza z zaślepką a tego nigdzie oddzielnie nie dostanę oprócz ASO. Sprzedają to zawsze w zestawie.
Comment
-
Zapewne znajdziesz na jakiejś aukcji rozbitka, to napisz kilka maili czy mogą ci wymontować taki spryskiwacz i za ile. Powodzenia i przeczytaj regulamin pkt 2 bo zaraz admin cie dojedzie.
Comment
-
A czemu nie możesz na razie wstawić samej zaślepki żeby jakoś wyglądało, odebrać furę i jeździć tak do momentu az znajdziesz ten spryskiwacz? W czym jest problem? Koles na przeglądzie będzie to sprawdzał czy chodzi ci o to, ze płyn będzie leciał bokiem? Jeżeli to pierwsze to zmień stacje diagnostyczana na bardziej przyjazna a jeśli to drugie to możesz odpiąć działanie spryskiwaczy reflektorów (jest tu na forum jak to można zrobić) na czas poszukiwania części. Chyba taniej ci będzie poczekać i poszukać czegoś tańszego a później ewentualnie zapłacić kilka zloty za zamontowanie niż wywalać 1.5 kafla za taka bzdurę.Last edited by rybacbr; 08-02-2014, 16:53.
Comment
-
Z tego co mi powiedział gość u którego samochód stoi (sam go nie robię mam 2 lewe ręce do aut) sama zaślepka nie ma mocowania trzeba by było na klej ją zrobić co już jest samo w sobie nie ciekawym rozwiązaniem. Poza tym żeby zamontować ten spryskiwacz trzeba podobno rozbierać xenon. Więc jak go odbiorę bez spryskiwacza i tak znowu będę musiał gościowi drugi raz płacić za montaż a tak przy większej ilości roboty mniej policzy mi.
Comment
-
Mocowania nie ma ale zawsze sama zaślepkę można tak zamontować żeby później nie było śladu a co do rozbierania xenona to nie prawda. Lampa jest oddzielnie a spryskiwacz oddzielnie(w zderzaku). A za taki dodatkowy montaż ile może cie skasować 100 bo chyba nie więcej za zdjęcie i założenie zderzaka?
Comment
-
Pogadam w poniedziałek z tym fachowcem może i tak zrobi ale tak czy siak jednak przydało by się kupić to dziadostwo bo przez taki badziew auto stoi 3 tygodnie a ja pomykam komunikacją miejską ku mojemu wkur...Więc tak czy siak jak by ktoś miał sprzedać lub jakieś namiary na spryskiwacz do reflektorów byłbym wdzięczny
Comment
-
Zapytaj u naszego zaprzyjaźnionego
To nasz kolejny zaprzyjaźniony sprzedawca, sprawdzony i pewny. Na hasło że jesteś użytkownikiem tego forum dostaniesz rabat! Oferta firmy ---------> Poplawszy Moto Japan Witam, nasza firma zajmuje sie sprzedażą używanych części do hond głównie Civic VI i VII generacji (roczniki 1998-2006) Dużo części od Vti oraz Type R. W ciągłej ofercie elementy blacharskie, mechaniczne oraz wnetrze. Dzieki kilku dostawom w miesiącu nasz asortyment jest na bieżąco uzupełniany. Znajdujemy się w
Comment
-
Spryskiwanie przedniej szyby
Witajcie,
Może problem wyda się błahy, ale strasznie irytuje mnie spryskiwacz przedniej szyby (HB) od kierowcy, którego strumień "haczy" o ramię wycieraczki. Powoduje to, rzecz jasna, niemożliwość domycia szyby w lewym dolnym rogu (jakieś 20cm). Też tak macie? A może Wasze wycieraczki wraz z ramieniem są niżej, co oznacza brak kolizji ze strumieniem?
Dzięki
Comment
Comment