Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pytania na temat coupe
Collapse
X
-
witamy się w dziale powitań (Reg pkt 2) nie w dziale technicznym, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
było podobne pytanie: Honda Civic VIII Coupe Zamość
to samo ogłoszenie znalazłeś?Kierownik Działu Diesla
-
Przepraszam że nie napisałem nic w powitaniu, ale nie miałem czasu z rana. Tak, dokładnie to ogłoszenie znalazłem, wczoraj go oglądałem i wygląda na prawdę nieźle, do tego ten przebieg 33k. Właściciel zarzeka się, że kupiony był w PL salonie, ale VINu za bardzo nie chciał udostępnić. Auto prowadziłem, ściąga lekko na prawo, mówił że to pewnie przez zimę bo nie jeździł, ciśnienie w oponach sprawdzić i zrobić zbieżność. Czyli właściciel coś kręci? Miał on go 1,5 roku, i już sprzedaje, zrobił 5k kilometrów w tym czasie. Co o tym sądzicie?
Comment
-
Zamieszczone przez bestia2323 Zobacz postaale VINu za bardzo nie chciał udostępnić.Zamieszczone przez bestia2323 Zobacz postaAuto prowadziłem, ściąga lekko na prawo
Comment
-
Jak prowadziles auto to mogles spisac/zrobic fotke VIN z szyby albo tabliczki przy drzwiach. Wrzuciłbyś na "bęben" carfaxu i wszystko byloby jasne.
Teoretycznie mogl salon sprowadzic auto na zamowienie ze Stanow, ale brzmi to troche malo realnie. Znam przypadki sprowadzania auta z innych krajów EU niedostępnych u nas modeli czy wersji silnikowych/wyposazeniowych ale raczej z dawnych czasów - koniec lat 90tysch i początek 2tysięcznych
Comment
Comment