Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zagospodarowanie półki przy wskaźnikach.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zagospodarowanie półki przy wskaźnikach.

Hej,

Jestem nowy na forum i od niedawna mam Civica 1.8 z 2008 roku. Zastanawiam się czy i jak zagospodarowaliście sobie półkę przy wskaźnikach (prędkościomierz i radio). Jest jakaś guma do położenia tam itp, żeby mógł leżeć sobie np. telefon itp? Ładna płaska powierzchnia, ale śliska i na zakrętach wszystko tam lata.

Druga sprawa to montaż np. nawigacji. Nie jestem zwolennikiem klejenia czegokolwiek na szybach bo pogarsza się widoczność. Do tej pory korzystałem z uchwytów montowanych na nadmuchach, ale w Civicu środkowy nadmuch jest bez możliwości wyłączenia. Macie jakieś sprytne rozwiązania u siebie na przyczepienie nawigacji?

Z góry dzięki za porady!

U kuzyna widziałem na tej półce mała gumową matę (lepka bardzo) na której telefon kładł.

Comment

Te "maty" to zaraza,potrafią odparzyć plastik,a po kilku latach na słońcu ta guma zaczyna puszczać soki i woda tego nie rusza.

Comment

Hej,
        też nie jestem fanem klejenia czegokolwiek na szybach, więc przyczepiłem sobie łapkę na telefon na tej półce, tylko, że po lewej stronie. Łapka jest na tyle niska, że nawet z dużym telefonem SG Note 3, nie zakrywa szyby.
        Iiiiii fotki:
        hania.jpg
        hania2.jpg

zanim pociągnąłem sobie zasilanie na lewą stronę, miałem dokładnie tak samo po prawej stronie. Tak, żeby nie zakrywało mi ekranu radia.
        Last edited by Gdanny0; 02-10-2017, 15:20.
        Milano Red by Gdanny0

Comment

Working...
        X