Nabyłem ostatnio Hondę Civic VIII g. w wersji Type S. Teoretycznie miał być to egzemplarz, który miał zarysowany bok od strony pasażera (połowa drzwi na wysokości skrzyni biegów do końca tylnej małej szyby), dlatego był on w tych miejscach malowany. W praktyce jednak prawdopodobne jest to, iż honda mogła być uderzona w ten bok. Czy jest szansa, aby sprawdzić czy poduszki powietrzne nie wystrzeliły, a jeśli miało to miejsce to czy zostały POPRAWNIE zamontowane zamienniki?
Dzwoniłem do ASO Hondy i otrzymałem informacje, że mogą podpiąć samochód pod komputer i sprawdzić, natomiast trochę poczytałem w internecie i jestem świadomy tego, że mogły być wstawione zaślepki, gdyż jest to po prostu tańsze. Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z hondą po kolizji i próbował dowiedzieć się czegoś na ten temat?
Dzwoniłem do ASO Hondy i otrzymałem informacje, że mogą podpiąć samochód pod komputer i sprawdzić, natomiast trochę poczytałem w internecie i jestem świadomy tego, że mogły być wstawione zaślepki, gdyż jest to po prostu tańsze. Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z hondą po kolizji i próbował dowiedzieć się czegoś na ten temat?
Comment