Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyłącznie bocznych poduszek powietrznych tylnego rzędu siedzeń w VIIIgen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wyłącznie bocznych poduszek powietrznych tylnego rzędu siedzeń w VIIIgen

Czy można jakoś wyłączyć boczne poduszki tylnego rzędu siedzeń.
    Mam z tyłu fotelik samochodowy dla dziecka i boczna poduszka w tylnim słupku wg mnie jest za blisko głowy dziecka.

Nie można wyłączyć poduszki pasażera z przodu mimo iż niektóre modela aut mają taką możliwość ze względu na przewożenie dziecka tyłem do kierunku jazdy.
    U nas trzeba się udać do ASO by taką modyfikację wykonać.
    Jestem przekonany że to samo dotyczy tylnych poduszek.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Nie można i ASO też nie może tego zrobić.

Comment

No ale przednią pasażera w ASO na pewno można wyłączyć.
        Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Przednia ma tą opcję w programie też w innych markach,ale niczego więcej.
          Konfiguracja jest zapisana w programie,można go załadować w sterownik tyko jako gotowca tylko jeden raz i jest on już potem na zawsze zablokowany,nawet ASO ma już potem szlaban.
          Jedyne co można zrobić to podpiąć rezystor zamiast zapalnika,a przy okazji zabić kogoś albo dziecko.
          Co to wogóle za pomysł wyłączać poduchy?

Comment

Co za pomysł?

Standardowa procedura, gdy przewozi się dziecko.

Comment

Jeszcze o takiej nie słyszałem zeby z tyłu się poduszki dezaktywowało.
              Cś pokręciłeś.

Comment

Working...
              X