Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

historia auta

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• historia auta

Cześć,

Znalazłem wymarzoną hondę jednak chciałbym się jeszcze upewnić co do jej przebiegu książka niby prowadzona do kwietnia 2016.
    Czy jest jakaś strona która pozwala za opłatą podejrzeć taka historię, tak jest np. w przypadku Mazdy? Ewentualnie czy ktoś na forum posiada taki dostęp?

Z tego co wiem Honda nie miała centralnej bazy, także nic z tego. Jedyne co można zrobić, to posiadając książkę serwisową zadzwonić do konkretnego ASO które obsługiwało auto, bo oni te dane mają zapisane. Inna sprawa, czy zechcą udzielić informacji.
    Czerwony Civic UFO 1,8 FK2 MY2007 -> http://www.civicforum.pl/showthread....ack-FK2-by-Pik
    Czerwony Leon Cupra 2.0 5F MY2016 -> http://www.civicforum.pl/showthread....-Leon-Cupra-5F

Comment

w takim razie szkoda a czy na coś szczególnego w tym silniku 1.8 trzeba zwrócić uwagę?

Comment

Zamieszczone przez lukaszm_zdw Zobacz posta
        Cześć,

Znalazłem wymarzoną hondę jednak chciałbym się jeszcze upewnić co do jej przebiegu książka niby prowadzona do kwietnia 2016.
        Czy jest jakaś strona która pozwala za opłatą podejrzeć taka historię, tak jest np. w przypadku Mazdy? Ewentualnie czy ktoś na forum posiada taki dostęp?
        VIN-Info.pl

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Comment

Po wpisaniu numeru VIN np. na autodna bez płacenia widać czy posiadają jakieś przydatne informacje czy nie.
          W przypadku mojego samochodu nie mieli żadnych informacji na tego typu stronach.
          Dodatkowo o dziwo po telefonie do ASO Hondy również nie mieli żadnych informacji, dopiero po otworzeniu zgłoszenia serwisowego był podgląd na to co było robione z samochodem w kraju oraz jedynie akcje serwisowe przeprowadzone na terenie Niemiec (bez informacji o przeglądach).

Comment

Working...
          X