Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 2010 - czy warto kupic (20.000 PLN)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda Civic 2010 - czy warto kupic (20.000 PLN)

Witam;

Mam dla was takie pytanie. Firma sprzedaje samochod Honda civic Sedan 1,8 Comfort w ramach przetargu dla pracownikow. Cena wywolawcza to 20 tys PLN.
    Auto z 05.2010 , silnik 1,8, przejechane ma 130 tys. Wyposazenie :elektryczne szyby, centralny zamek, radio, klimatyzacja automatyczna, podgrzewane fotele. So wymiany jest akumulator i zacina sie szyba tylna. Auto bylo serwisowane w ASO. Aczkolwiek mialo 2 kolizje (z dzikiem i sarna) ale bylo naprawiane w ASO. Cena jest atrakcyjna , myslalem zeby kupic auto z pozniejszym odsprzedniem. Podobne chodza ok 30-35 tys. Jak myslicie jak wyglada odsprzedaz takiego auto? Czy dlugo sie czeka na kupca -mysle ze ok 30 -33 tys chcialbym wziac. Za ile max oplaca sie licytowac? sprawa dosc pilna - prosze o porade

Zamieszczone przez wafik12 Zobacz posta
    Witam;

Mam dla was takie pytanie. Firma sprzedaje samochod Honda civic Sedan 1,8 Comfort w ramach przetargu dla pracownikow. Cena wywolawcza to 20 tys PLN.
    Auto z 05.2010 , silnik 1,8, przejechane ma 130 tys. Wyposazenie :elektryczne szyby, centralny zamek, radio, klimatyzacja automatyczna, podgrzewane fotele. So wymiany jest akumulator i zacina sie szyba tylna. Auto bylo serwisowane w ASO. Aczkolwiek mialo 2 kolizje (z dzikiem i sarna) ale bylo naprawiane w ASO. Cena jest atrakcyjna , myslalem zeby kupic auto z pozniejszym odsprzedniem. Podobne chodza ok 30-35 tys. Jak myslicie jak wyglada odsprzedaz takiego auto? Czy dlugo sie czeka na kupca -mysle ze ok 30 -33 tys chcialbym wziac. Za ile max oplaca sie licytowac? sprawa dosc pilna - prosze o porade

Ja kupiłem taki pofirmowy ale bez dzwona za to z przebiegiem 250 000 za 26 tyś wymalowałem przód bo był obity kamieniami nie odzyskasz takiej kasy którą proponujesz bo jednak uszkodzenia były na pewno konkretne.
    Trudno wróżyć z fusów jak nie widać zdjęć tych samochodów. Ja na twoim miejscu kupiłbym ale do jazdy na własny użytek nie na odsprzedaż
    4gen D15B2/VW Polo AKV/8gen R18A2/407 9HZ/8gen L13A7
    Mój samochód: http://www.civicforum.pl/showthread....AN-Civic-R18A2
    https://www.civicforum.pl/showthread...L13A7-Wiferide

Comment

ale to nie byla jakas wielka stluczka, zderzak i reflektor poszedl. Naprawiane w ASO Honda wiec chyba dobre. I na razie cena jest 20.000 wiec chuba warto. ..

Comment

Witaj. Cena jest bardzo atrakcyjna, tym bardziej, ze o historii tego auta, wszystko wiecie. Zapewne również, kto nim jeździł, jak mocno szarżował itp. Auto ma zalety w obie strony: zarówno do odsprzedaży z zyskiem około 10- 12 tysięcy, jak i do jazdy na własny rachunek. Hondy 8 gen., sedany, są chodliwe, bo stosunkowo mało jest ich na rynku, a są wygodne i eleganckie. Na twoim miejscu, brałabym udział w przetargu, i to tak, aby wygrać.

A tak na marginesie mam pytanie. Czy w waszej wersji comfort, były założone fabrycznie światła przeciwmgielne z przodu?
        Last edited by Ewa; 06-11-2015, 12:28.

Comment

Working...
        X