Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ściemniające się navi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ściemniające się navi

Mam problem, otóż gdy włączam światla postojowe czy ksenony to ściemnia się ekran navi do takie stopnia, że w ciągu dnia kompletnie nic nie widac.

Jasność wyświetlacza navi jest ustawiana niezależnie dla trybu dzień/noc. Włącz światła i go rozjaśnij,
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Mam rozjaśnione na maxa.
      Tak się dzieje od kiedy mam podpięte emulator USB.

Comment

A zmieniałeś tryb pracy dzień/noc? Jest na panelu nawigacji po prawej stronie.
        Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Tak, osobny przycisk do jasności.
          Nic to nie daje, nawet zmniejszając jasnosc czy ciemnosc, kontrast. Tylko zmienia kolor z dnia na noc.
          Last edited by Divx00; 21-09-2015, 16:20.

Comment

Working...
          X