Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wersje wyposażenia comfort/sport/executive/navi/inne

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wersje wyposażenia comfort/sport/executive/navi/inne

Prosiłbym o podlinkowanie stronki, gdzie moge zobaczyc konkretne roznice pomiedzy roznymi wersjami wyposazenia w rocznikach 06-09.

Nie było by problemu jeśli we wszystkich krajach gdzie był sprzedawany Civic wyżej wymienione wersje wyposażenia były takie same.
    Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Tu masz specyfikacje z rynku polskiego:

Broszury z opcjami w Civic EG i Ferio 92-95: https://www.civicforum.pl/zalaczniki/zaimportowane/2009/09/1659477660lUEkoi8zFunwkRV03Ubhl-1.jpg https://www.civicforum.pl/zalaczniki/zaimportowane/2009/09/1659477661lpzzmssBjIaEd605rCuBz-1.jpg https://www.civicforum.pl/zalaczniki/zaimportowane/2009/09/1659477662l6EjIcdE8q2AR52WufJmN-1.jpg https://www.civicforum.pl/zalaczniki/zaimportowane/2009/09/1659477670lHn5yEGgUU5ra1W4ECW1J-1.jpg

A tutaj masę innych broszur możesz poszukać też szczegółów:

............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Dzieki bardzo

Comment

Wersja Civic 8

Cześc.

Ostatnio interesuję się w wersjach w/w samochodu i mam problem. A dokładnie chodzi o wersję Civic 8.

Większość dostępnych samochodów na np otomoto posiada wnętrze takie:

818865437_8_732x488_22-diesel-salon-polska-i-wlasciciel-serwisowany-w-aso-honda-.jpg

A mnie interesuje takie:

817076465_6_732x488_22-cdtinavipanoramaexecutive-.jpg

Zauważyłem, że to co mnie interesuje występuje w wersji Executive, ale nie zawsze i tylko w zagranicznych samochodach. Potraficie dla mnie to wyjaśnić?

Comment

Na drugiej fotce jest wersja z nawigacją.
            Są też takie... Tak wygląda wersja Race lub Base (nie dosłownie to auto, chodzi o tym konsloli). Chodzi o to że w serii nie miały radia tylko miejsce na 2DIN co niektórzy pomysłowo wykorzystali polepszając sobie tym sposobem jakość audio.

Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Nie jestem pewien czy Cię rozumiem. To co wrzuciłeś jest zupełnie inne niż 2 obrazek wrzucony przezemnie. To co Ty wrzuciłęś mnie nie interesuje bo mi się nie podoba. Lecz odkryłem pewną rzecz i popraw mnie jeżeli się mylę. Ta 2ga wersja wrzucona przezemnie to wersja "navi", która nie była dostępna w Polsce.

Comment

Przeczytaj proszę jeszcze raz ze zrozumieniem co napisałem...
                Wersja pierwsza z Twojej fotki - radio bez nawigacji
                Wersja druga z Twojej fotki - radio z nawigacją. Najczęściej w wersji executive, ale niekoniecznie bo sporty także ją miały w opcji w niektórych państwach. Z polskiego salonu też wyjeżdżał Civic z navi.
                Wersja trzecia którą podałem na fotce jako uzupełnienie - base/race bez radia, ale z zamontowanym 2DIN.

Comment

OK, szkoda tylko, że używanych polskich navi nie ma za bardzo do kupienia. Dzięki

Comment

Bo mało komu chciało się dopłacać z tego co pamiętam 8tys do tego

Comment

Faktycznie, spora różnica. A powiesz coś o tym czy to sie dobrze sprawuje (wersja navi) pomijając obecne różnice cenowe.

Comment

Mam u siebe - same mapy ok, siatka dobra.
                        Ale grafika jest słaba, patrząc na nowsze systemy nawigacji to wręcz inna epoka.
                        Fajna obsługa radia oraz klimy.
                        Obliczanie trasy średnie, bardzo mocny nacisk jest położony w niej na używanie głównych tras przez co niepotrzebnie nadkłada się czasem kilometry by trafić do celu.
                        Możliwość podpięcia kamery cofania oraz innych źródeł obrazu pod wyświetlacz https://www.civicforum.pl/showthread...554#post206554

Comment

Posiada wersje jak na drugim zdjeciu wraz z navi i mam pytanie czy jest problem z podłączenie xcarlink ?
                          Chodzi o to, aby miec USB, a wiem ,ze jak jest navi to są problemy.
                          Tylko jak to ominąć ?

Comment

Można, już była o tym mowa.
                            Tu znajdziesz odpowiednie info, korzystaj częściej z wyszukiwarki
                            https://www.civicforum.pl/showthread...554#post206554
                            https://www.civicforum.pl/showthread...light=xcarlink

Comment

5tys bylo doplaty, co trudno uznac za atrakcyjne
                              ............................C I V I C
                              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                              . .
                              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Working...
                              X