Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Instrukcje/manuale serwisowe do VIII gen

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Wrzucam tu instrukcję uzytkownika http://chomikuj.pl/keraarek/1064257318,6651428629.pdf
    Last edited by rambo7; 10-01-2019, 13:46. Powód: Pierwszy wpis Regulamin pkt 2.

Comment

Manuale do Civic VIII Gen 5D - język polski jest w opcji, oraz 4D FN2 brak polskiego, obu używam i bardzo pomogły (tylko w Internet Explorer działają)

Manuale Serwisowe Honda.7z

Comment

Manual do sedana działa, ale jest jedno "ale". Czy jest szansa na manual w naszym ojczystym języku? Jestem z pokolenia, które w szkole uczyło się jedynego słusznego (wtedy) języka z za wschodniej granicy.
        W skrócie: potrzebny manual do 4D po polsku.

Comment

Potrzebuje manuala do civic viii 2008 te linki sa tak ciulowe ze nie zarejestrowalem sie już chyba tylko na księżycu a manuala nie mam. Jesli ktoś moze udostępnic w sposób w miare nie skomplikowany, albo może mi wytlumaczyc jak mogę nabyć to bardzo dziekuje

Comment

Chomika spróbuj. pierwszy lepszy PRZYKŁAD.

Comment

Poddaje się. wiem że to wyglada słabo zarejestrowalem sie na chomikuj i co zaplac jak chcesz mieć, a ja zaplace jak bedę miał.

Comment

Witam.Ma kto darmową instrukcję obsługi 2,2 2009r. 5d.Dzięki

Comment

Zamieszczone przez malinest Zobacz posta
                  Poddaje się. wiem że to wyglada słabo zarejestrowalem sie na chomikuj i co zaplac jak chcesz mieć, a ja zaplace jak bedę miał.
                  Jak ci szkoda 5zł to naprawdę słabo to wygląda.

Comment

gdzie za 5zł pobiore prosze o link

Comment

Na poprzedniej stronie jest.

Comment

Zamieszczone przez xmichal0 Zobacz posta
                        Manuale do Civic VIII Gen 5D - język polski jest w opcji, oraz 4D FN2 brak polskiego, obu używam i bardzo pomogły (tylko w Internet Explorer działają)

Manuale Serwisowe Honda.7z

witam, chcialam sie spytac czy w tych manualach serwisowych bede mogla znalezc moment dokrecenia srub do sprzegla badz do dwumasy ?

Comment

Tak, znajdziesz

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                            Tak, znajdziesz

Chodzi mi o konkretny model Honda Civic cosmos z 2009r 2,2l w dieslu bo z tego Co slyszalam parametry moga sie roznic w zaleznosci od poj silnika

Comment

Zamieszczone przez dz4m4 Zobacz posta
                              Chodzi mi o konkretny model Honda Civic cosmos z 2009r 2,2l w dieslu bo z tego Co slyszalam parametry moga sie roznic w zaleznosci od poj silnika
                              Serwisówka ma wybór poszczególnych insturkcji napraw dla silników 1.4, 1.8., 2.2. Tak więc założymy wchodząc w dział przeniesienia napędu będziesz miała do wyboru:
                              - wymiana sprzęgła w 1.4
                              - wymiania sprzęgła w 1.8
                              - wymiana sprzęgła w 2.2.

Oczywiście podałem to przykładowo- nie mam teraz odpalonej serwisówki, ale momenty dokręcania śrub o których pisałaś na pewno znajdziesz. Zresztą mając możliwość ściągnięcia manuala do ufo i jeżdżąc takim nie ma co się zastanawiać i mieć to trzeba!

Last edited by Paluch; 21-09-2019, 18:58.

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                                Serwisówka ma wybór poszczególnych insturkcji napraw dla silników 1.4, 1.8., 2.2. Tak więc założymy wchodząc w dział przeniesienia napędu będziesz miał do wyboru:
                                - wymiana sprzęgła w 1.4
                                - wymiania sprzęgła w 1.8
                                - wymiana sprzęgła w 2.2.

Oczywiście podałem to przykładowo- nie mam teraz odpalonej serwisówki, ale momenty dokręcania śrub o których pisałeś na pewno znajdziesz. Zresztą mając możliwość ściągnięcia manuala do ufo i jeżdżąc takim nie ma co się zastanawiać i mieć to trzeba!

Comment

Working...
                                X