Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uchwyt na komórkę lub nawigację w VIIIgen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Karta na siłę wejdzie, więc uchwyt też powinien.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Comment

No tak ale jak długo to będzie trzymało?
      Na początku ok ale jak plastik dostanie ciepełka to będzie zmęczenie materiału i może się odgiąć.
      Uchwyt wyleci a szpara zostanie na zawsze.

Comment

Ja w końcu znalazłem uchwyt, który mi odpowiada. Większość uchwytów nie chciała współpracować z dość ciężkim Notem4 (w dość pancernym etui), ale BASEUS trzyma go bardzo stabilnie. Kratka wentylacyjna nie jest zasłonięta, a telefon jest pod ręką i do nawigacji służy idealnie.
        1.jpg
        2.jpg
        4.jpg
        5.jpg
        Last edited by dudi998; 07-04-2017, 08:24.

Comment

Ja tak może z innej beczki, ale ciekawe jaki wpływ ma ten magnes na części elektroniczne w telefonie?

Comment

Zamieszczone przez Bervoc Zobacz posta
            Ja tak może z innej beczki, ale ciekawe jaki wpływ ma ten magnes na części elektroniczne w telefonie?
            Stosuję od kilku miesięcy na dwóch telefonach (zamiennie) i nie mam żadnych problemów.

Zamieszczone przez dudi998 Zobacz posta
            Ja w końcu znalazłem uchwyt, który mi odpowiada. Większość uchwytów nie chciała współpracować z dość ciężkim Notem4 (w dość pancernym etui), ale BASEUS trzyma go bardzo stabilnie. Kratka wentylacyjna nie jest zasłonięta, a telefon jest pod ręką i do nawigacji służy idealnie.
            Wygląda fajnie, tylko w jaki sposób uchwyt jest przymocowany do deski rozdzielczej? Na klej?
            Mój czarny 8gen

Comment

Tak. Jest przyklejany na taśmie.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez dudi998 Zobacz posta
                Tak. Jest przyklejany na taśmie.
                Ciekawe, czy zostawia ślady po odklejeniu
                Mój czarny 8gen

Comment

Raczej śladu nie zostawi. Miałem już przyklejone coś innego na taśmie 3M i po usunięciu zero śladów.

Comment

Kupiłem taki sam uchwyt na telefon i dziś próbowałem go w tym samym miejscu przykleić taśmą dwustronną Pattex Fix i niestety uchwyt nie utrzymałem się na niej nawet przez sekundę czy mógłbyś powiedzieć jakiej taśmy konkretnie użyłeś (jakiś link mile widziany)?

Dodatkowo plastik w tym miejscu jest wypukły, półokrągły, mimo wszystko taśma trzyma?

Comment

Mój jest na taśmie 3M tej z zestawu. Trzyma się już kilka miesięcy i nie ma z nim żadnych problemów. Na uchwycie wisi Note4, który nie należy do lekkich telefonów.

Comment

Ja mogę śmiało polecić Samochodowy uchwyt do telefonu Maclean MC-682. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie ale pod warunkiem, że mamy odtwarzacz CD w samochodzie i nie słuchamy płyt albo słuchamy ciągle tylko jednej.

KLIK

Plusy to brak kleju (taśm klejących), brak przyssawek gdzie w niektórych modelach przyssawka starcza na jeden montaż a potem uchwyt do kosza. Dodatkowo nie zasłaniamy sobie kratki nawiewu. No i cena bajecznie niska.

Minus jest taki, że w zależności jakie mamy wejście CD to uchwyt może się lekko telepać góra-dół, ale nie grozi to wypadnięciem ani uchwytu, ani telefonu.

Comment

Working...
                        X