Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda VIII UFO kilka pytan

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Mozesz tez uzyc apki Generali na Androida. Skanujesz nia kod z dowodu rejestracyjnego i pokazuje czy auto miało szkody i za jakie kwoty. Bardzo dobrze działa na auta z polskich salonów.
    Jeszcze nie trafilem na błedne wskazanie, choc oczywiscie to nie wyrocznia.
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Dzięki za podpowiedź! Mam nadzieję, że uda mi sie pożyczyć jakieś urządzenie z androidem. Tel niestety z windows phonem, tablet bez autofocusa - co niestety wyklucza użycie aplikacji...

Comment

Zamieszczone przez Glosima Zobacz posta
        Mozesz tez uzyc apki Generali na Androida. Skanujesz nia kod z dowodu rejestracyjnego i pokazuje czy auto miało szkody i za jakie kwoty. Bardzo dobrze działa na auta z polskich salonów.
        Jeszcze nie trafilem na błedne wskazanie, choc oczywiscie to nie wyrocznia.
        Właśnie nie.Ta apka pokazuje wszystkie szkody na dane nazwisko ubezpieczającego.Spróbuj zeskanować jakąś nówkę z dużej floty to pokaże Ci szkody większe niż wartość samochodu.Sprawdzałem na kilku przykładach w gronie znajomych i pokazywało szkody na wozie syna jednego z nich bo po prostu byli razem z ojcem ubezpieczeni.W razie skanowania sprzedawca może bez trudu wyłgać się właśnie w ten sposób

Comment

Testowalem na aucie z leasingu i pokazywało tylko szkody 2 na tym aucie.
          Posprawdzam w pracy u klientow - maja rizne leasingi - male i wielkie firmy.
          Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Forumowicze dzięki za podpowiedzi i sugestie. Appka generali niestety jeszcze w 100% nie daje pewności (testowałem na swoim aucie), ale może być pomocna. Co do poruszonego przeze mnie wątku pokrywy PP kierowcy to w ASO stwierdzili, że nie jest to częsty widok ale zdarzają się też takie pokrywy. Niemniej auto, w którym wystąpił ten problem wzbudziło też kilka innych wątpliwości. Ale obejrzałem innego civica, też 2010, sport, i na niego padł wybór ;-) w zeszły czwartek dołączyłem do grona właścicieli civiców.

Comment

Working...
            X