Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wiosenne porządki

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wiosenne porządki

WITAM wszystkich

- od pewnego czasu, mam na myśli od zakupu "ufoka" dużo się zmieniło w jego wyglądzie, pod względem wizualnym, jak i technicznym: (przyciemnione szyby, xenony), zmieniony cały układ wydechowy (na sportowy z większą średnicą (kainer) i przyszła pora na fele.... "tocze fele)"

i stąd pytanie do WAS: kolor mojego samochodu to "grafitowy" metalik mam fele 16 srebrne troszkę postrzępione po ostatnim (sezonie) i chciałem je trochę ożywić "otóż chcę je wymalować na inny kolor"
    po głowie chodzi mi "czerwony, może bordowy" +farba fluorescencyjna? nie mam o tym pojęcia więc może ktoś z WAS malował bądź ma zamiar to zrobić, fajnie byłoby gdybyście się podzielili swoimi wrażeniami i po prostu doradzili co zrobić, jak zrobić by wyszło dobrze, ładnie. Jaki jest koszt? co kupić? ile i ewentualnie jaki kolor wg.WAS pasowałby do mojego UFOKA...

z góry dziękuję !!!!!!!!!

A co chodzi z tymi porządkami wiosennymi? Fakt warto na wiosnę posprzątać w aucie,ale to jeszcze chyba czas na to.

Comment

Zamieszczone przez jacek65 Zobacz posta
      A co chodzi z tymi porządkami wiosennymi? Fakt warto na wiosnę posprzątać w aucie,ale to jeszcze chyba czas na to.
      Wiosenne porządki miałem na myśli "NOWE porządki, bo wraz z wiosną ładną pogodą aż chce się zmienić futerko "ufiaka""zmienić cokolwiek" a co do porządków to przez 2 miesiące nie sprzątałem w wozie , tydzień temu gdy zrobiło się ciepło w końcu cieplej(wypucowałem dziada, wyodkurzałem (syf był straszny piach po tej zimie ehhhh ) ale niestety tak to jest jak się nie ma własnego garażu

P.S. Jacek co myślisz o tych felach? jaki kolor ewentualnie?

Comment

Fakt,pogoda się robi wiosenna.W tym tygodniu chyba trzeba by jechać na myjnię.Bo na odkurzanie wnętrza chyba jeszcze jest czas.Tym bardziekj że piachu mam mało bo na bierząco staram się go usuwać z chodniczków.A zimą jak jest śnieg to kładę pod nogi gazety.Póżniej z błotem i wodą je wyrzucam.I jest w miarę wtedy sucho i czysto.Co do felg,to aby coś powiedzieć trzeba by je zobaczyć.Lub przynajmniej widzieć jakiś ich projekt.

Comment

Working...
        X