Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GÓRNY Wąż chłodnicy HONDA 1,8

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• GÓRNY Wąż chłodnicy HONDA 1,8

Witam wszystkich !!!

Wczoraj zauważyłem, delikatne pęknięcie (naderwana guma)ok cm długości ok, 1-1,5mm w głąb na wężu górnym chłodnicy, powiedźcie doradźcie co z tym zrobić, czy w ogóle ruszać ? próbować skleić? czy najlepiej będzie wymienić na nowy? Napiszę, że na wężu nie ma żadnej nieszczelności, nic się nie leje tylko pytanie na jak długo? i skąd te małe pęknięcie ?? i czy ogóle brać się za to ? kupiłem już nawet klej w castoramie typowo do gum, zastanawiam się co mogło być przyczyną: parkuje na polu więc może kto wie czy jakiś gryzoń nie dostał się do samochodu? czy też może guma zamortyzowała się ze starości (5 lat?)

poniżej załączam link do gumy: https://allegro.pl/waz-rura-wody-chl...870310873.html

DZIĘKUJE Z GÓRY !!!!!!

jak nie cieknie to bym zostawił, ścianka ma około 4mm czyli 2,5mm zostało.
    Rure zawsze możesz kupić i trzymać w razie akcji "w".
    Jak długo może być taki stan? no nawet kolejne 5 lat, a możę i 2 tygodnie.
    Cena za te rure wydaje się do przyjęcia szczególnie wtedy kiedy nagle się rozszczelni.
    (kup, nie wymieniaj dopóki nie walnie. wąż górny więc wiele do uzupełnienia nie bedzie).
    Kierownik Działu Diesla

Comment

(kup, nie wymieniaj dopóki nie walnie. wąż górny więc wiele do uzupełnienia nie bedzie).... z góry dziękuję za odpowiedź - myślę podobnie. !!!!

Comment

Rambo zamówiłem w ASO - koszt górnego węża od chłodnicy to 70 zł brutto Pozdro for all !!!!!

Comment

Working...
        X