Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ile ma od 0- 100

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ile ma od 0- 100

Witam , pozyczyłęm od kolegi g-techa było kilka prob ale najlebsza to gdy ruszyłem bez esp od około powyzej 4 tys i mały poslizg opon , tylko trzeba uwazac zeby nie spalic sprzegła i wyszło 8,3 nawet niezle.

a wy ?? cos robiliscie w tym kierunku
    Last edited by rambo7; 22-03-2012, 08:07. Powód: po sobie, Edit.

No... hmm... to raczej nie jest jakiś mega wyczyn, żeby tym się chwalić w postaci kolejnego, zbędnego tematu . Fajne, że tak śmiga jak światło, ale bez przesady .

Comment

Zamieszczone przez uszatylukas
      a wy ?? cos robiliscie w tym kierunku
      No tak, są tacy, którzy robili wiele prób w tym kierunku, ale nie powiedzą Ci jak było, bo zostały po nich krzyże przy drogach. Ja akurat mało tu działam, ale jakoś mnie to nie stresuje

Comment

Mój sedan 77kkm po zmianie na letnie Goodyeary optigrip ma 8,6s do 100km/h. Na zimówkach nankang 9,4s bez vsa bo nie mam.

Comment

To już zmieniłeś pony na letnie?A podobno ma jeszcze deszcz ze śniegiem padać .Ale ja chyba też w weekend zmienię. Co do przyspieszenia na zimówkach czy letnich, to nigdy tego nie sprawdzałem.Bo jak na razie nie jest mi to potrzebne.

Comment

Tak ja już zmieniłem na zimówkach miałem mały poślizg kół na suchym asfalcie przy tej próbie na letnich Goodach tego nie ma. Czas mierzyłem samemu stoperem więc jakiś błąd może być 0,1-0,2 s. Nawet przy deszczu ze śniegiem podejrzewam że letnie G optigripy będą lepiej się trzymać asfaltu.
            Last edited by Wind323; 19-03-2012, 20:05.

Comment

W zasadzie jak zimą drogi są "czarne" to i tak wystarczą dobre letnie czy wielosezonowe.No chyba że sie jeździ w góry to inna sprawa.Na suchym czy mokrym asfalcie nie ma podobno znaczenia na jakich oponach jeździsz.Nawet zimą.Tak mi powiedziało kilka osób uzywających auta zimą tylko w miescie do pracy.Nie wiem ile w tym prawdy bo ja mam i zimowe i letnie.Po prostu jeźdzę zima w góry no i zimówki dostałem gratis przy kupnie auta.Ale może coś w tym jednak jest.z drugiej strony, jak jest lód to nawet zimówki się slizgają.

Comment

Working...
              X