Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odglosy przelewajacego sie paliwa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

ma to swoje plusy, jak się wskaźnik zepsuje, zawsze warto wiedzieć czy jeszcze coś jest .
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Zamieszczone przez mahoo Zobacz posta
      Taki urok tego auta ale spójrzcie na plusy - dzięki takiej lokalizacji baku auto jest mega praktyczne (Magic Seats).
      Dokładnie, wychodzę z tego samego założenia, dzięki temu dużo więcej można przewieźć w samochodzie, aczkolwiek coś kosztem czegoś, przez takie rozwiązanie siedzimy dosyć wysoko. Wszystko zależy od tego czego oczekujemy od auta, wg mnie lepiej siedzieć trochę wyżej i mieć więcej miejsca z tyłu
      Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Szkoda, że nie udało się tego połączyć - mi osobiście w VItce bardzo podobało się to, że siedziało się niemal na asfalcie, a w VIIIce pozycja za kierownicą była prawie jak w minivanie No ale przestronności temu samochodowi nie można odmówić - przewoziłem nim takie rzeczy, do których przewożenia normalnie potrzeba dostawczaka

Comment

Zamieszczone przez mahoo Zobacz posta
          Szkoda, że nie udało się tego połączyć - mi osobiście w VItce bardzo podobało się to, że siedziało się niemal na asfalcie, a w VIIIce pozycja za kierownicą była prawie jak w minivanie No ale przestronności temu samochodowi nie można odmówić - przewoziłem nim takie rzeczy, do których przewożenia normalnie potrzeba dostawczaka
          Było by idealnie, gdyby to połączyli ale nie ma co narzekać, kwestia przyzwyczajenia i nie ma tragedii, a przestronność jest dużo ważniejsza niż niższe siedzenie, dla przykładu już gdzieś o tym pisałem, musiałem przewieźć parę rzeczy z mieszkania do mieszkania i były dwie opcje oprócz zamówienia transportu, mój Civic lub Alfa Romeo 159 Sportwagon. O dziwo Alfa nie podołała zadaniu, mimo, że to kombiak. A gdyby bak w Civicu był z tyłu, nie było by magic seats a ja miałbym mały problem :P
          Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

Working...
          X