Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam specjalisty od zawieszenia w naszych Civicach.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Szukam specjalisty od zawieszenia w naszych Civicach.

Witajcie. Od 4 miesięcy, czyli od kupna samochodu borykam się ze stukaniem, pukaniem i skrzypieniem dochodzącym z przedniego zawieszenia podczas przejeżdżania przez nierówności głównie przy niedużej prędkości. Samochód do tej pory był w 3 serwisach i w 2 stacjach diagnostycznych i nie ma żadnych luzów i nikt nic nie wie co może być przyczyną. Może znajdzie się jakiś znawca z województwa łódzkiego, który mógłby mi pomóc, bo nie wiem czy mieć jakąkolwiek nadzieję, czy pozbyć się tego samochodu

Hm...może jak stuka, puka to magłownica (?) skoro samo zawieszenie jest okej.

Comment

Jeden mechanik powiedział, że to może to być wada armotyzatora, lub samochód został uderzony kiedyś w koło i coś może być wykrzywione przy mocowaniu armotyzatora czy coś takiego i ogólnie stawia najpierw na amorki. Co o tym sądzisz?

Comment

Mi stuka magiel od zakupu (3 lata) na nierównościach i tylko reguluje luzy i się nie powiększa. Szkoda się z tym bawić bo to standard w 7g....zrobisz cuda, wydasz kupe kasy a i tak pomoże na pół roku.

Comment

A ciekawe czy sprawdzili stabilizator? Może gumy wyjechane a tego na szarpakach nie widać i będzie stukać przy wolnej jeździe po dziurach. Wystarczy podłożyć kawał gumy i skręcić a później wymienić na nowe bo to grosze jeśli okazało by się że to to.

Comment

Możecie mi polecić jakieś miejsce gdzie się znają na rzeczy w łódzkim ? Co myślicie o tym żeby pojechać do aso ? Może tam mi powiedzą wiarygodnie i konkretnie co jest nie tak ? Jeszcze się tak dobrze nie rozgarniam w takich tematach, bo jestem świeżym posiadaczem samochodu.

Comment

Working...
            X