Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sworzeń whacza, lub łącznik stabilizatora? Czuć na dołkach

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Sworzeń whacza, lub łącznik stabilizatora? Czuć na dołkach

witam mam civ 2004r po lifcie , ile kosztuje do tego typu sworzen wahacza dolnego? i czy da rade to samemu wymienic, czy trzeba to zrobic specjalna prasa?i ile mniej wiecej łacznik stabil. kosztuje? nie wiem dokładnie co to jest. mysle ze to sworzen bo guma jest penieta. Pewnie da rade to sprawdzic tylko na szrpakach? czy jest jakis inny sposób?

a co czujesz na tych dołkach? stuka Ci coś?
    Do sworznia powinna być prasa, ale bez niej też się da, trzeba najpierw wybić przez rurę a potem wbić swożeń.
    Łącznik stabilizatora generalnie się odkręca i zakręca także z tym problemu nie ma. A co do kosztów to są to różne kwoty, w zależności od zamiennika.

Comment

Zamieszczone przez ZaBsI Zobacz posta
      a co czujesz na tych dołkach? stuka Ci coś?
      Do sworznia powinna być prasa, ale bez niej też się da, trzeba najpierw wybić przez rurę a potem wbić swożeń.
      Łącznik stabilizatora generalnie się odkręca i zakręca także z tym problemu nie ma. A co do kosztów to są to różne kwoty, w zależności od zamiennika.
      raczej to bedzie sworzeń, bo guma jest przecieta i pewnie syfu nawaliło

Comment

no to też nie ma filozofii, poza tym w tym dziale jest już post na temat wymiany sworznia więc możesz doczytać

Comment

Zamieszczone przez ZaBsI Zobacz posta
          no to też nie ma filozofii, poza tym w tym dziale jest już post na temat wymiany sworznia więc możesz doczytać
          sworzen był wybity, ale to nie on sie tłucze kumpel zagladnal i powiedział ze łacznik stabilizatora pomału szlak trafia, ale na zime szkoda go chyba wymieniac nie?

Comment

to zależy kto ma jakie podejście, ja bym tam zmienił bo nie lubię jak mi coś stuka puka itp. ale to twój wybór, poza tym każdy luz wpływa negatywnie na inne elementy (oczywiście długo falowo) ale jednak

Comment

Working...
            X