Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wylany amortyzator

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wylany amortyzator

Witam.Dzisiaj byłem na przeglądzie i niestety dowiedziałem się że mam wylany amortyzator. Mam pytanie do Was wiecie może ile może kosztować naprawa??

Koszt regeneracji amortyzatora to około 100 zł + Twoje koszty wysyłki. Czy się opłaca to kwestia indywidualna. Nowe amortyzatory kupisz do 300 zł

Comment

a jeżeli nowe to jakiej firmy polecasz?? kompletnie się nie orientuje w tym temacie

Comment

Ludzie polecają KYB

Comment

aha. dzięki za odpowiedz

Comment

Ja mam używki kompletna sztuka ze sprężyną i całą osłoną 200zł.

Comment

KYB do tylu komplet 400, przod nie wiem nie wymieniałem. Widze ze amrorki to slaby element civica ju z kolejny post o wylani u sie amorkow., u mnie poszły po 55 tys

Comment

Nie taki słaby , u mnie oryginał lewy przód padł przy 240 tys . Tył przy 220 tys . Wymieniłem na KYB . Koszt tył 200 pln tył . 300 pln przód sztuka .

Comment

Witam. Amortyzator wymieniony koszt 300 złe jest problem teraz po 1,5roku wyszlo ze auto było bite:/ i skrzywiona jest zwrotnica ( w starym amortyzatorze partacze rozwiercili otwory i wszystko sie trzymalo a teraz po wymianie kolo wystaje ok 3%) Czy nie wiecie ile może kosztować zwrotnica uzywana ( na allegro nie ma ) albo koszt naprawy w serwisie??

Comment

O serwis nawet nie pytaj.. jak chcialem wymienic amorki z tylu w serwisie to zaspiewali mi 1100 pn netto ( amorki + robocizna). Serwis niestety drogi jest , szczegolnie na oryginalnych czesciach

Comment

do Civica Kyby przod 193zl tyl 132zl.Pozdrawiam

Comment

Drago, do Civica VII z 2002 roku??? Załatw mi to biorę od razu trzy komplety

Comment

Chyba Drago się pomylil, w tej cenie kupi się ale do VI...

Apropos, mam do sprzedania amortyzator do 1,7 ctdi. Zainteresowanych proszę o kontakt.
                          Last edited by radziq; 09-11-2011, 22:33.

Comment

mi padł przód po 72 tys, wymieniłem na KYB koszt 250/szt + 150 robocizna

Comment

Ludzie skąd Wy takie tanie kyb bierzecie? Wszędzie powyżej 300 za jeden na przód.

Comment

Working...
                              X