Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakiej firmy drążki kierownicze?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakiej firmy drążki kierownicze?

Podczas zmiany kół na letnie mechanik stwierdził, że mam do wymiany drążki kierownicze (ja podejrzewałem łączniki stabilizatora).
    Znalazłem takie:

Brać? Czy polecacie innej firmy?

Ja mam końcówki drążka z tej firmy i wszystko gra jak na razie. Wiele osób poleca 555 jako świetną firmę oferującą części zawieszenia
    Moja ko-Hanka http://www.civicforum.pl/showthread....ck-Mój-TYPE-R

Szerszeń by grzes41gt https://www.civicforum.pl/showthread...�-by-grzes41gt
    sigpic

Comment

Ale czy potrzebujesz drążków od razu? Prędzej same końcówki będą do wymiany. Mogę Ci polecić Lemforder, TRW, 555.

Comment

Też mi się wydaje, że prędzej same końcówki niżeli od razu cały drążek. Normalne, że przy naszych drogach siadają końcówki drążków kierowniczych czy to stabilizatory amortyzatorów. Mi się nawet stabilizator jeden urwał cały. Ale w sumie 12 lat, to już trochę miał.

Comment

W sumie nigdy nie zmieniałem samych drążków (tylko końcówki) a trochę aut miałem.
          Jutro jadę na wymianę oleju do innego warsztatu i potwierdzę czy drążki czy końcówki.

Comment

Piszesz, że podejrzewałeś łączniki stabilizatora, więc pewnie coś Ci stuka, prędzej bedzie to końcówka kierownicza, tę można szarpnąć ręką i sprawdzić czy ma luzy.

Comment

Tak, stuka. No i na 100% same końcówki drążków (a coś czułem, że Ci od klimy chcieli mnie naciągnąć).
              W warsztacie mają Yamato po 54 zł sztuka. Brać?

Comment

W tej cenie mozesz brać. Nie jest to najwyższa półka ale też nie można im zarzucić słabej jakości.

Comment

No to zostało mi tylko potwierdzić termin i biorę.
                  Dziękuję za pomoc.
                  I polecam warsztat na Kożuchowskiej w Zielonej Górze (można nazwę podać?). Bo mają dobre ceny na części i ich montaż. Mechanicy są bardzo dobrzy i rzetelni.
                  Robię tam od kilkunastu lat różne auta i jestem zadowolony.

Comment

Chyba jest temat o warsztatach to tam byś musiał

To tu:
                    Lubuskie, diesel, 1.7 ctdi, isuzu, honda civic, fan klub civic, forum dyskusyjne, civicforum, civic, civic forum, forum civic, forumcivic

Comment

Working...
                    X