Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Roczne sprzęgło ślizga??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Roczne sprzęgło ślizga??

Witam jak w temacie...auto civic 2005 klekot sport, rok temu wymieniałem komplet sprzegła...ostatnio robiłem trase. na 5tce chce przyspieszyc.....obroty wzrastaja auto stoi....to samo na innych biegach chcac dynamiczniej ruszyć....miał ktos takie coś?? pozdrawiam

Pełen zestaw sprzęgła wymieniałeś ? tzn docisk , tarcza , łożysko ?
    Jakiej firmy sprzęgło: chińczyk czy dobry producent ?
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Jak napisałem że wymieniłem sprzęgło to logicznym chyba jest że cały komplet....generalnie wszystko robione jest w chinach więc co to za różnica...

Comment

Dziwne rozumowanie, masz buty Nike z Chin i buty noł nejm made in China. To, że w Chinach robione, to nie znaczy że gówno, bo firmy muszą trzymać pewne kryteria produktów. A w Chinach robione, bo tania siła robocza ot co.

Comment

No tak to wiele wyjaśnia......bardzo mi pomogliście dzieki jak nie miałeś nic do powiedzenia to sie może nie odzywaj..i tyle...

Comment

Kuli - zastanów się co i jak piszesz i czy chcesz pomocy czy tylko zamierzasz pocwaniakować jaki z Ciebie kozak...
            A widać, że bystrością umysłu nie grzeszysz...

dla mnie EOT
            Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

Może nie wysprzęgla dobrze może coś dzieje się z wysprzęglikiem? A jak bierze sprzęgło przy puszczaniu?

Comment

Working...
              X