Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uszkodzona skrzynia

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Uszkodzona skrzynia

Witam wszystkich serdecznie!problem moj polega na tym ze moge kupic uszkodzona Haniule z prawej stron(cwiartka do wymiany)po okazyjnej cenie.podczas ogledzin auta zauwazylem ze jest peknienta obudowa skrzyni biegow.sprzedajacy twierdzi ze mozna ja pospawac i problem z glowy.Chciałbym sie zapytac specjalistow od spraw technicznych co może spowodować takie uszkodzenie???zaznacze ze polosie sa pokrzywione i dwie do wymiany.Dodam ze auto ma 200kM i boje sie czy pospawana skrzynia wytrzyma.
    Z góry bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!

Z tym spawaniem to tak nie do końca, to że sprzedający tak twierdzi nie oznacza że będzie dobrze, a co jak podczas spawania "pościąga" duraluminium??? Poza tym jak półosie są pokrzywione to jest prawdopodobieństwo że został uszkodzony mechanizm różnicowy w skrzyni.
    Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

Wiesz co masz racje nie ma co sie pchac w gowno bo za chwile bede musial kupowac nowa skrzynie a do tanich nie nalezy.pozdrawiam!dzieki

Comment

dokładnie, odradzam, miałem podobna okazje - mozliwosc potecjanlych kosztów mnie odstraszyła.

Pozdrawiam

Comment

Working...
        X