Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

przekaźnik pompy paliwa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• przekaźnik pompy paliwa

Gdzie znaleźć przekaźnik pompy paliwa? U mnie tu nie ma

PGM_FI.jpg

przekaźnik pompy paliwa to przekaźnik główny PGM-FI. Moim zdaniem jest to zaznaczony u ciebie nr 1.
    pgm-fi VII.jpg
    Kierownik Działu Diesla

Comment

No właśnie u mnie w tym miejscu nic nie ma
      Ta fotka co wrzuciłem wcześniej to z filmiku youtube - u mnie w tym miejscu pusto Gdzie tego szukać?

IMG_20220502_152713.jpg
      Last edited by rume; 02-05-2022, 20:30.

Comment

Przedział pasażerski Honda Civic – schemat bezpieczników – przedział pasażerski Skrzynka bezpiecznikowa Jednostka sterująca świateł dziennych (DRL) Hatchback: Przekaźnik świateł do jazdy dziennej (DRL) Hatchback (’02 -’03): Przekaźnik odcinania świateł mijania Tempomat Hatchback: Centralny zamek z pilotem Skrzynka bezpieczników w przedziale pasażerskim Honda Civic – schemat bezpieczników – panel bezpieczników w przedziale pasażerskim Nr ZA Obwody 1 15 z …

Comment

No i powinien być jak na pierwszej fotce a u mnie tam nic nie ma. Sedan 2004.

Comment

tam głębiej za tymi wtyczkami co ida obok obudowy wentylatora nie ma żadnych przekaźników? - sprawdź. Fakt różnie te przekaźniki są ukryte w sedanie iw HB.
            I widzę ułatwiaj sobie życie, rozkręcając niektóre osłony, im więcej wykręcisz tym więcej widać bo widzę uszkodziłeś te osłonę . To do rozbiórki jest dość proste, po prostu nieco więcej zdejmiesz, ale łatwiej coś dojrzeć.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
            X