Witam, mam ostatnio dylemat i chciałbym się zapytać użytkowników Hondy Civic 7 o zdanie na ten temat, otóż ile kosztowała by zmiana silnika z 1.7 Diesel na 1.6 benzyna d16v1, ponieważ posiadam Honde VII 1.6 vtec, którą przyjechałem z Anglii i stoi pod blokiem, a znajomy sprzedaje zajechaną Honde 1.7 Diesel, blacharka też nie jest za dobra (zderzaki pęknięte i drzwi obite), ale to już sam mogę zrobić bo jest w tym samym kolorze co moja. Znajomy chce mi ją odstąpić za około 2000 i zastanawiałem się nad przerzuceniem silnika z mojej Hondy do jego. Wiem tyle, że potrzeba będzie prawdopodobnie wymienić:
1. Silnik
2. Skrzynie
3. Układ paliwowy
4. Wydech
5. Komp
6. Zegary
Tutaj jest moje pytanie, czy orientujecie się, ile kosztuje wymiana silnika, skrzyni, układu paliwowego i komputera u mechanika ?, resztę sam jestem w stanie zmienić, ale tych rzeczy co wymieniłem nie mam warunków.
Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Witamy się w dziale powitań nie w dziale technicznym, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
1. Silnik
2. Skrzynie
3. Układ paliwowy
4. Wydech
5. Komp
6. Zegary
Tutaj jest moje pytanie, czy orientujecie się, ile kosztuje wymiana silnika, skrzyni, układu paliwowego i komputera u mechanika ?, resztę sam jestem w stanie zmienić, ale tych rzeczy co wymieniłem nie mam warunków.
Pozdrawiam i liczę na pomoc.
Witamy się w dziale powitań nie w dziale technicznym, nie pomijamy Regulaminu przy rejestracji.
Comment