Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Miska olejowa D14Z6 montaz

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez m26 Zobacz posta
    Bo silikonu się w autach nie używa.Położysz dobry środek to niczego nie wypchnie.
    W nowych autach uszczelka miski to unikat,a do rozrządu to już całkiem nie ma,bo uszczelki są nietrwale a dobry środek trzyma wieki.
    A coś takiego się nada:
    Sklep internetowy części LPG. Ekspresowa wysyłka, najniższe ceny! Bogata oferta części do samochodowych instalacji gazowych LPG. W ofercie posiadamy reduktory, parowniki, listwy wtryskowe, wtryski sekwencyjne, zbiorniki, akcesoria lpg i wiele więcej.

Czy może coś sprawdzonego jak reinz renzosil, czy elring dirko?
    Wolałbym uniknąć kupowania oem uszczelki i zastosować zamiennik po całości posmarować blok i misę masą i lekko złapać misę do bloku a dopiero po całkowitym zaschnięciu środka uszczelniającego skręcić z głową. Tak właśnie poprzednio zrobiłem tylko na zwykły silikon motoryzacyjny K2 z wykorzystaniem starej uszczelki OEM(w jednym miejscu na otworze od śruby była pęknięta) i wytrzymało to około 3 lat, poci się od strony skrzyni na półksiężycu. Na pewno jestem w stanie zrobić to dobrze ale czy znowu to puści? Czy to zda egzamin?

Comment

Nie stosowałem,ale unikam smierdzącego octem,bo wiem ze to nie działa.
      Ja uzywam od wielu lat tego
      P1030751.jpg
      To jest sprawdzony środek,skreca sie na to silniki i skrzynie Suzuki.Potrafi uszczelnić pokrywę zaworów bez uszczelki i to zlapaną na jedną/dwie sruby,bo resztę poobrywali ,a sytuacja była awaryjna.Taka tubka wystarczy na złożenie dwóch d serii 4,5,6 g bez uszczelki pompy,miski i przepustnicy.
      Last edited by m26; 19-09-2017, 17:44.

Comment

Panie gdzie to można dostać? Bo chyba nie u nas?

Comment

Nie stosowałem,ale unikam smierdzącego octem,bo wiem ze to nie działa.
          [ATTACH=CONFIG]37704[/ATTACH]
          To jest sprawdzony środek,skreca sie na to silniki i skrzynie Suzuki.Potrafi uszczelnić pokrywę zaworów bez uszczelki i to zlapaną na jedną/dwie sruby,bo resztę poobrywali ,a sytuacja była awaryjna.Taka tubka wystarczy na złożenie dwóch d serii 4,5,6 g bez uszczelki pompy,miski i przepustnicy.
          Czyli to jest taki produkt robiony dla wielu marek samochodów i motocykli np HondaBond, KawasakiBond, SuzukiBond......Akurat ten jest Three.....

Comment

W każdym ASO Suzuki jest do kupienia.Nie wiem czy gdzieś jeszcze,bo nigdy mi ta wiedza nie była potrzebna.
            Nieważne co uszczelnisz,auto ,baterię czy kabinę prysznicową albo dasz kleksa pod rejestrację żeby nie dzwoniła-działa zawsze i na zawsze.

Comment

W każdym ASO Suzuki jest do kupienia.Nie wiem czy gdzieś jeszcze,bo nigdy mi ta wiedza nie była potrzebna.
              Nieważne co uszczelnisz,auto ,baterię czy kabinę prysznicową albo dasz kleksa pod rejestrację żeby nie dzwoniła-działa zawsze i na zawsze.
              Tu jest:

Comment

A jaka cena w ASO Suzuki, bynajmniej w tym co kupujesz?

Comment

To nie jest to samo.
                  Zamieszczone przez gkill Zobacz posta
                  A jaka cena w ASO Suzuki
                  Dla klienta to nie wiem,ja mam inną.

Comment

Working...
                  X