Witam. Moja Hania ma przebieg 156 tys. (przebieg oryginalny) z tego co wiem to rozrząd wymienia się co 100 tys. dobrze mówię? Jak kupiłem samochód w lutym rozrządu nie wymieniałem . Czy powinienem wymienić, jeżeli ponoć był wymieniany?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Rozrząd 1.7 CTDI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moim zdaniem to zalezy na ile jestes w stanie uwierzyc w to "ponoc".
Jesli masz dostep do kwitow albo jakies informacje o tym czy byl zmieniany to spoko ale na slowo to czasem rodzonemu bratu nie mozna wierzyc...
Nie orientuje sie czy bez rozbierania mozna sprawdzic czy czesci sa wymieniane ale wydaje mi sie ze dla swietego spokoju lepiej byloby wymienic i miec spokojna glowe.The 1st. - EJ9
The 2nd. - ES7
The 3rd. - FD7
The 4th. - CU2
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
-
Hubert102 - po pierwsze primo - Regulamin forum ! a już "brać kopciuchowa" wymagane ! Pkt 2
oraz
po drugie primo pkt 3. bezwzględnie. (wyczerpano temat rozrządu w całości interwał czaso-okres wymian, przebiegi, części, odgłosy itd )
oraz
po trzecie primo Imhoteb nie zamieszczamy nieprawdziwych treści, w przypadku diesla dane które podałeś są niewłaściwe!
po jaką cholerę ten temat? na dzień dobry, ma być dzień dobry, a Ty robisz od razu zamęt na forum, popraw się Hubert.
Kierownik Działu Diesla
Comment
Comment