Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

podłączenie magnetyzerów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Na wikipedi każdy może dodać artykuł zresztą internet to słabe źródło informacji, mało wiarygodne ja wierze na słowo mechanikowi mojemu mówi że to zło i nie inwestuję w to
    Według mnie to autosugestia czyli placebo niby działa ale to tylko w czyjejś glowie

Comment

Ja to uzasadnię tak: czemu PRODUCENCI SAMOCHODÓW NIE MONTUJĄ TEGO FABRYCZNIE do samochodów ? skoro to działa i jest tanie ? ... odpowiedz sobie sam ?
      Uważasz że to ciemniaki by nie powiedzieć barany i nie wiedzą o tym że magnesy na przewód paliwa to jest to ! TAK? ...jakiś typ w polsce wpadł na ten pomysł, geniusz motoryzacyjny poprostu, cudotwórca sie znalazł na allegro i sprzedaje "super wynalazek" i znalazł naiwniaka..sorry ale tak jest nie tylko z Tobą Feud wiele ludzi tak postępuje pojeździsz zobaczysz. lepiej kupić filtr powietrza jak to stwierdził jendriu bodajże.
      Najważniejsze mieć pomysł zrealizować go "bissnessmenów" nie brakuje mały nakład duży zysk i kogoś naiwnego znaleźć i można żyć.
      Skoro kupiłeś to załóż je tylko proszę cie nie opowiadaj mi później że to działa.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

To kolego proponuję zamontuj te magnetyzery i podziel się później wrażeniami braku jakiejkolwiek poprawy.Pozdrawiam.

Comment

Working...
        X