Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Felgi i opony do Civica 1.4 Sport rocznik 2005

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Felgi i opony do Civica 1.4 Sport rocznik 2005

Mam aluminiwe fabryczne felgi 16 calowe z oponami 205/55R16. Chciałem zakupić na zime wezsze opony i mniejsze felgi, ale zaspiewano mi 270 PLN za felgi stalowe twierdzac ze są one takie drogie ponieważ maja nietypowy otwór centralny.
    Mam pytanie do uzytkowników.
    Czy ktoś z was dobierał mniej sze opony i felgi do tego modelu?
    Jak tak to jakie i ile za nie zapłacił? Czy jest prawdą ze do tego modelu potrzebne sa felgi z nieetypowym otworem centralnym?

tu masz link na allegro poszukaj sobie tanszych ,do tego moselu nie powinny byc drozsze niz 240plnFelgi - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
    tu masz fotki z felgami 14 i 3-cie zdjecie z 15,za taka cene co ci podali to kupisz alusy z oponami[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Comment

Dzięki za info. Niestety mam felgi na 5 śrub.
      Ale pojechałem do innego warsztatu dobrali mi uzywane felgi stalowe 250 PLN za komplet.

Comment

z 2005 roku masz 5x114,3 .
        Poszukaj na allegro .
        Jest tego trochę.

Pierwsze lepsze z brzegu :

Comment

witam,

nie chcąc zakładać nowego tematu. Czy może mi ktoś potwierdzić, że takie felgi do opisywanego modelu tylko z silnikiem 1.6 (reszta ta sama) będą ok:

69x15H2 rozstaw śrub 5x114,3 otwór wentylujący 64mm odsadzenie ET45

obecnie jeżdżę na 17 calowych, jeśli to ma znaczenie.

z góry dzięki za odpowiedź

pozdrawiam

Comment

Felgi z oponami do civic 3d '01

Witam. Mam do Was pytanie, czy do civica 3D 2001 (1,4 iS) mogę założyć felgi R16 (7,5J x 16H2 ET35) na oponach 205/45, tak aby opony nie 'darły' - czyli dało się normalnie i bez problemu jeździć? Wg producenta R16 mogą być, ale 205/55. Martwi mnie to niskie ET.
            Dzięki z góry za pomoc..

mod.
            Kolego zapoznaj się z regulaminem(https://www.civicforum.pl/showthread...egulamin-Forum) i najpierw przywitaj w odpowiednim dziale(https://www.civicforum.pl/forumdispl...edstaw-się%21) zanim zaczniesz korzystać z forum. Gdybyś to zrobił to wiedziałbyś że nie zakładamy nowego wątku o tematyce która już istnieje, dlatego Twój post przeniosłem do tego wątku
            Last edited by grzes41gt; 14-03-2015, 18:36.

Comment

Working...
            X