Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie felgi wybrać? VII gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jakie felgi wybrać? VII gen

jptaku25 PROPONUJE PRZEJŚĆ DO DZIAŁU PRZEDSTAW SIĘ OK !!!!!

witam

mam takie pytanie moze mi ktos pomoc
    mam samochod honda civic 1,4 16v z 2003 roku
    chcialbym wymienic felgi dtalowe na aluminiowe
    posiadam opony michelin 185/70/r14
    jaka felge wybrac jakie et czy 35 cy 38 i jaka szerokosc felgi 5,5 czy 6 cala
    z tego co wiem to fabrycznie montowane sa feligi 5,5x14 a opony 185/70/r14

to sa te felgi :
    D683 HB 14'' 4x100 SUZUKI TOYOTA OPEL NOWE FELGI (567510120) - Aukcje internetowe Allegro

D707 14'' 4X100 KIA OPEL VW HONDA NOWE ALUFELGI (566066528) - Aukcje internetowe Allegro
    Last edited by pain; 25-10-2010, 13:32. Powód: REGULAMIN

siema! Powinno Ci to pomóc, Rozmiary, felgi, opony, ciśnienie, oznaczenia - Forum Samochodowe

Comment

Ja również rozważałem te felgi. Zastanawiam się jednak, czy aby nie są to chińskie "jednorazówki"...

Wiele słyszałem o ich plastyczności i niskiej wytrzymałości, a na dodatek częstym braku możliwości naprawy po pozornie niewielkich uszkodzeniach. Czy ktoś miał styczność z tymi felgami?

Comment

ja posiadam chinskei alufelhi z napisem racing line jestem po letnim sezonie jezdze na oponach 195/60 r 15 i nie stwierdzilem zadnego zuzycia felg bez bicia bez odksztalcen i bez zchodzenia lakieru zrobilem na nich ok 20 tys km w moim przypadku nic sie nie dzieje tyle z mojje strony ale szczeze nie kupilbym ich z zamiarek opony 225/40

Comment

Working...
        X