Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Felgi 16' do Hatchbacka 04r,

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Cześć.
    Założysz i będziesz jeździł. Oczywiście jak widać z tego co sam piszesz wątpliwości są cechą ludzi myślących
    Nie wiem czy to kwestia ekonomiczna, masz dostęp do tanich felg o takich a nie innych parametrach, ale cały czas pytasz zasadniczo o to samo.
    Co opcjonalnie założyć zamiast tego co jest dedykowane do Twojego samochodu.
    Doskonale zdajesz Sobie sprawę z tego co jest optymalne, wiesz jakie są opcje zastępcze i czego oczekujesz ? Podjęcia decyzji za Ciebie ?
    Nic z tych rzeczy Przyjacielu. Twój samochód, Twoja kasa, Twoja decyzja i odpowiedzialność za jej podjęcie.
    Wiesz co proponuje producent, wiesz co podpowiadają Koledzy, wiesz co to kalkulatory zamienników, więc albo zastosujesz rozum, albo serce albo tylko "kieszeń"
    Pzdr.
    Ps. Jeszcze tylko jedna uwaga. Jeśli możesz to unikaj granicznego ET. 35 to granica dla Twojego pojazdu. Ale to też tylko moja opinia.
    Last edited by syriuszteam; 04-09-2013, 14:00.

Comment

dzieki za odpowiedzi, zostane jednak przy 14 i 185/70 jak zaleca fabryka
      teraz tylko kwestia wizualna

co bardziej pasuje do civica VII?

pozdrawiam i juz nie mecze

Comment

Jak dla mnie numer 2.

Comment

Podobnie jak Joe. Jedynka to jak nic felga do Alfy pasująca

Comment

czy moze https://allegro.pl/show_item.php?item=3535171796

te gwiazdy albo te?
            Last edited by atm3d; 12-09-2013, 15:48.

Comment

Pewnie wyjde na marudę ale,,
              Pierwsze "gwiazdy" mają naprawdę sporą średnicę otworu centrującego. Nie używałem nigdy tak szerokich pierścieni jakie będą potrzebne, więc nie ocenię rzetelnie. Mają za to ET bliższe normy. Wizualnie wydają się być w lepszym stanie.
              Drugie ET na pograniczu ale nie doczytałem nic o otworze centrującym. Warto dopytać choć chyba są bardziej "zmęczone".
              Może ktoś z własnego doświadczenia wypowie się na temat tych pierścieni ?
              Pzdr.

Comment

Te drugie (z mitsubishi) maja otwor 56.1, tak jak honda
                Pytalem znajomego wulkanizatora, twierdzi ze to nic nie szkodzi ze pierscien jest taki szeroki, interesuje mnie wiec tylko kwestia wizualna teraz
                jedne z tych 4-ech chce zamowic

Comment

Jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
                  Jeśli ja bym miał wybierać ze zdjęć, brałbym 1 "gwiazdy". Wydają się mieć mniej przejść drogowych. Na szczęście to Ty masz ten zgryz nie ja.
                  Zresztą nie to ładne co ładne, a to co się komu podoba.
                  No i jak z urodą: Piękno tkwi w oku patrzącego.
                  Pzdr.

Comment

no wlasnie wszystkie mi sie podobaja i mam ten dylemat niestety
                    no ok, wypowie sie ktos jeszcze na temat tych 4 kompletow?;p

Comment

Dla mnie najladniejsze te z ostatniego linka.
                      Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

Working...
                      X