Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic 3/4/5 drzwi - VII, opona 196/60/R15 vs alu felga (opcje)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

z tego co się orientowałem, to zdjęcia są tzw generic (poglądowe?) dla większości modeli. Otwory są wiercone na różne modele, no i pierścienei centrujące też do wszystkich dają. ale tak jak rambo7 mówi - lepiej się upewnić

Comment

Tak, tak sparwdze to ze sprzedajacym.
      Na 100% jest opcja tego modelu na 4 sruby i tylko otwor centrujacy nie jest opisany na ich stronie.

Sprobuje takze wykopac ta informacje z innych zrodel, dopiero wowczas zamowie felgi (+ pierscienie centrujace).
      Last edited by Andi0000; 18-04-2013, 11:48.

Comment

na takich pierścieniach można duuużo przepłacić , dlatego sprawdź np. w allegro po ile chodzą i jak ten sprzedawca zaoferuje Ci cenę zaporową - daruj sobie.
        Poproś o wymiar wewnętrzny piasty w feldze i na allegro dobierzesz sobie pierścień o rozmiarze wewnętrznym Alutec'a "xx,x" do piasty civic 56,1 i takie kupisz nawet po 10zł. nie ma znaczenia ich jakość ważne jest idealne wycentrowanie felgi na piaście dlatego pierścienie 4 szt sa koniecznością!
        powodzenia.
        Kierownik Działu Diesla

Comment

Wiem, że po ptakach ale u mnie są te: https://www.salon-opon.com/storage/f...%20RE.orig.jpg

Bardzo ładnie się prezentuja
          Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

Ladne sa, takze na nie patrzylem, jednakze poszlo na Blizzardy.

Mala ciekawostka.
            Felga ta (ALUTEC Blizzard) wedlug wyszukiwarki na stronie felgi.pl do mojej Hondy pasuje tylko z ET37.
            Po skonsultowaniu tego z dzialem sprzedazy, okazalo sie, ze jest felga z ET45 (identyczny model), ktora takze pasuje do Hondy Civic VII 2004 4x100 15''.

Wlasnie ta z ET45 zamowilem + zestaw zabezpieczajacy Mcgard.

Obie maja szerokosc otworu centrujacego w granicach 61mm, stad beda dodane pierscienie centrujace.

Comment

Witam,

Dodalem zdjecia samochodu na nowych felgach Alutec Bllizard w pierwszym poscie.
              Jestem zadowolony z wyboru.

Andrzej

Comment

Bardzo ładnie :-)

Swyped from my Evo 3D using Tapatalk

Comment

Prezentują się elegancko. Pasują do tego auta.
                  Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

Working...
                  X