Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak długo nagrzewa się wam autko?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jak długo nagrzewa się wam autko?

Witam
    Powiedzcie jak długo nagrzewa się wam autko w zimne mroźne poranki? Bo u mnie zaczyna dmuchać ciepłym powietrzem po ok 5-10 minutach po zapaleniu silnika - czyli faktycznie robi ciepło jak dojeżdżam juz do pracy A jak jest u was?
    Pozdro!

Rozumiem, że auto grzejesz w czasie jazdy. Jeśli tak, to mój d13b2 (jeśli stoi w garażu wolno stojącym) po przejechaniu 3-4km jest już cieplutki. Jeśli stoi na dworze na mrozie to może o 1km więcej. Czyli wyjeżdżając z garażu po max. 5 min mam cieple auto.

Comment

moje d16z6 po okolo tak , 1 caly papieros , pare K*** i 2 papieros na uspokojenie , jest cieply czyli z 5 min
      http://www.civicforum.pl/showthread....22552&p=133160 <-- moja nyska
      www.wmmc.pl

Warmińsko Mazurski Moto Club

Comment

10 min skrzybania , lub 5 min jazdy i ciepło
        Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

u mnie w sumie też chyba między 10 a 15 minetek

Comment

U mnie okolo 5-10minut i juz jest cieplutko

Comment

u mnie ok 5 minut i jest w Hani Cieplutko

Comment

mam 1.4i (75KM) to jak skrobie całe auto a ono się w tym czasie grzej to potem ok. 3 minuty jazdy i jest nagrzana. Jak od razu jadę to tak z 5 minut.
                Jeździłem przez jakiś czas zimą 1.6 (chyba 113KM) (nie moje :/) to nieraz nawet 10 minut jazdy potrzebował (jazda ze wsi do miasta, a nie stanie w korkach), żeby się rozhulać. Nie mam pojęcia od czego to zależy :|

Comment

u mnie grzeje sie tyle co odsniezam albo skrobie szyby bo niestety stoje na polu czyli jakies 4-7 minut, wsiadam i mam cieplutkie powietrze

Comment

hehe widzę że moje d13b2 rogrzewa się najszybciej - na pełne rozgrzanie potrzebuje zaledwie 3-4min;-) oczywiście podczas jazdy, na postoju (dziś mierzony czas za pomocą stoperka specjalnie dla tego posta) równe 05:32:47 xD

aha dodam tylko że moja Hanusia jest garażowana ;-)

Comment

Working...
                    X