Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tunel środkowy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

mam identyczny tunel w swoim Civicu 5d. zamontowany przez poprzedniego właściciela. super sprawa, często się przydaje

Comment

Zamieszczone przez mzielony Zobacz posta
      prosze bardzo

Wie ktoś może jak ten tunel jest mocowany, znalazłem taki na allegro ale bez mocowań. Może ktoś podrzuci fotkę poglądową.
      sigpic

Comment

znalazłem taki gadżet

sigpic

Comment

moim zdaniem, to zbyt drogo

Comment

naprawdę fajny bajer - gadżet szczególnie że dla europejczyka auto nie może w/g producenta być wyposażone w porządne i wystarczającą licznę uchwytów na Colę bo wiadomo że europejczyk nie jeździ do McDonaldsów .... PRAWDA PRODUCENCI !!!!! chciało by sie powiedzić
            W mojej VII 5D 2002 w miarę uchwyt do napoju ma tylko kierwoca reszta napoje zostawia przed wejsciem do auta, bo gonię by mi nie pozalewali środka (nie mam takiegu tunelu, mam tylko osłonę ręcznego)

Ile to powino kosztować Waszym zdaniem? (ja bym nie dał więcej jak 70zł.)
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Nie czaję co w tym fotelu tak fajnego. U mnie seryjny jest pociągnięty aż do popielniczki, ma w sumie 3 uchwyty na kubki i 2 wgłębienia/schowki.

Comment

nie wiesz ... bo masz. i nie w fotelu a w gadżecie... Jak byś miał model seryjny 2002 to byś zczajił od razu , co to takiego fajnego.
                Last edited by rambo7; 18-11-2011, 12:38.
                Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                X