Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[VII] Podłokietnik. Civic 2001 5d

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• [VII] Podłokietnik. Civic 2001 5d

Witam,
    Prosze o porade. Rozmyslam zakup podlokietnika uniwersalnego do Hondy Civic 2001 5d. Podlokietnik w stylu: https://allegro.pl/18893_podlokietniki.html

Co sadzicie o tym pomysle? Warto? Pomoze w tym aucie?

jeżeli myślisz o takim badziewiu za 50 zł to raczej odradzam, wg mnie szpeci tylko wnętrze, a poza tym żeby dobrze siedział na swoim miejscu cza wywiercić dziurki i go przykręcić, dosyć skutecznie ogranicza dostęp do ręcznego i jeżeli masz regulację fotela po wewnętrznej stronie to możesz zapomnieć że dasz radę go podnieść czy opuścić, poza tym zapomniałbym o pasach ciężko sie zapinają!
    ma oczywiście i kilka zalet: podstawa to wygoda, bardzo fajna rzecz to muszę przyznać, dodatkowy schowek na jakieś rupiecie (całkiem pojemny jest tak podłokietnik), jak się troszkę rozejrzysz to znajdziesz taki z dodatkowym uchwytem na napoje a to też jest całkiem przydatne
    mam nadzieję że nie zamuliłem zbytnio
    pozdrawiam

Comment

odswiezam temat sprzed ponad 3 lat
      zwracam sie z prosba
      posiadam honde civic 5 dr 2002 z kierownica po prawej stronie (IRE)
      poszukuje podlokietnika do niej, z tym ze u mnie w aucie reczny nie jest ustawiony posrodku lecz pzrzesuniety lekko blizej prawej strony (blizej fotela kierowcy)
      mozecie mi pomoc,
      prosze
      Last edited by kielbaskowy; 07-01-2012, 18:10.

Comment

Witam. Zakupiłem podłokietnik dedykowany do naszych ep. Wygląda to tak. Link do aukcji https://allegro.pl/podlokietnik-hond...989496873.html

Co o tym sądzicie.Mi osobiście bardzo się podoba. pozdrawiam

DSC01578.jpgDSC01579.jpgDSC01580.jpg

Comment

przepraszam za odkopanie tematu, ale czy ten podlokietnik nie blokuje przypadkiem dojscia do recznego?

Comment

podłokietnik

witam wszystkich!
            macie jakieś propozycje na podłokietnik kierowcy do hondy civic 1.6 vteg 2003r?
            Last edited by rambo7; 28-01-2016, 12:55. Powód: korzystaj z Wyszukiwarki tematów !

Comment

Working...
            X