Witam ponownie!. Od niedawna mam Civica 1.4 - 2005r, i zauważyłem, że brakuje chyba części nadkoli przednich, ale oczywiście w serwisie powiedzieli że "te typy " tak mają. Czy jest możliwość dokupienia i dod. mocowania. Bo po kilkudziesięciu kilometrach mam już komorę silnika częściowo zabłoconą. Za porady z góry dziękuję i Pozdrawiam!!.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
nadkola
Collapse
X
-
W poprzedni weekend wymieniałem klocki hamulcowe z przodu i tak się teraz zastanawiam jak to wyglądało... hmmm... ale raczej wszystko było ładnie zabudowane, czyli kompletne nadkole. W każdym bądź razie nie mam problemu z brudzeniem komory silnika, więc nadkole być musiNiestety teraz nie mam możliwości zdjąć koła, bo bym Ci zrobił jakieś foto.
Sądzę, że element jak element można dokupić, a mocowanie jest fabryczne.
Ja np zmieniając kiedyś kółka z zimowych na letnie zauważyłem, że nie mam nadkoli z tyłu. Zastanawiałem się wtedy, czy to aby normalne, a potem jakoś o sprawie zapomniałemWie ktoś może?
Hania to model 3 drzwiowy '02.sigpic
-
Też mam hanie 3 drzwiową 02 i nie mam tylnych nadkoli. Z tego co wiem to producent nie przewiduje na tył nadkoli , na przód owszem. Szukałem i szukam w internecie może ktoś ma do sprzedania , ale żaden z wytwórców nie produkuje. Można zrobić je na inwidualne zamówienie.
Comment
-
Witam.Przepraszam że podpinam się . Mój problem. Mam Hondę Civic hb 1.4 z 2002 r. brakuje w niej tylnych nadkoli. Niech ktoś ż forumowiczów kto ma taką hondzię od nowosci napisze, że ten rocznik ma fabrycznie tylne nadkola, czy też nie ma. Dzis spotkałem na miescie taki model hondzi tylko nie wiem z którego roku i tylne nadkola były zamontowane. Auto- witolin nie raczył odpowiedzieć na maila.Pozdrawiam miłego dnia
Comment
-
tak, problem jest znany - nadkoli nie ma. sprobojcie tu: https://www.nadkola.com/ koles istenieje od glebokiego PRL'u. zadzwoncie popytajcie. moze ma tylko nie podaje na stronie. Jesli nie ma mozna sie ugadac i zorbic wspolnie wieksze zamowienie - jest z tego znany ze moze zrobic wszystko.
okey. sprawa ma sie tak. nadkola wystepuja do tego modelu ale sa parciane. montowane byly w wersjach po lifcie
Comment
-
tutaj chyba sa parciane o ktorych pisalem wyzej:
Comment
Comment