Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coupe EM2 Plastiki na kokpit

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Coupe EM2 Plastiki na kokpit

Cześć,
    W mojej EM2 miałem założone na panel od klimy i na nawiewach takie plastiki. Chciałem je zdjąć, by pomalować, ale przez moja nieuwagę połamałem je (XD), myślałem, że są trochę bardziej wytrzymałe. Przeryłem pół aliexpress, google i nie mogę NIGDZIE znaleźć takiego czegoś. Może źle szukam, albo to ma jakąś dokładną nazwę, której nie znam. Mimo wszystko, ktoś z was wie jak nazywają się te plastiki, albo gdzie je kupić? Niżej podam zdjęcie. Dodam, że te plastiki są dodatkowo montowane na ten panel, fabrycznie pod nimi jest czarny - one były tak przyklejone na ten czarny panel po prostu.

277705821_3125985317665726_1946561697890972467_n.jpg

A musi być nowa? Szukaj może używek na naszym portalu "aukcyjnym".
    Nawet jest parę sztuk w cenie okolic 100zł.
    edit: fraza do szukania: panel nawiewu ramka

Comment

Tylko właśnie mi nie chodzi o tą całą ramkę, która jest zamontowana, tylko o taki dodatkowy plastik. W Hondach VII Coupe i Sedan jest tak, że w niektórych modelach jest czarna ramka, która jest oryginalna, a w niektórych na tą czarną ramkę jeszcze jest naklejony dodatkowy plastik, który jest srebrny. I właśnie ja zastanawiam się gdzie kupie ten sam plastik dodatkowy, który bym mógł nakleić. Pokażę jak to wygląda.
      1.jpg2.jpg

Comment

Working...
      X