Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic VII SEDAN mokry dywanik kierowcy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Civic VII SEDAN mokry dywanik kierowcy

Witam
    W mojej hondzie którą mam od nowości zauważyłem że mam mokry dywanik kierowcy reszta sucha,auto nie ma szyberdachu.
    Auto z 2002r całe w oryginale blacharka szyby wszystkie,szyba przednia spasowanie drzwi jak i ułożenie uszczelek nie budzi żadnych podejrzeń jest jak z fabryki. Moje podejrzenia padają na nieszczelność gdzieś w podszybiu przy dmuchawie lub może klej w szybie gdzieś się wykruszył co myślicie.
    Może ktoś mnie jeszcze nakieruje na inny trop gdzie może przeciekać w sedanie.
    Czy jest sens szukać w takiej hondzie przecieku np za pomocą maszyny do produkcji dymu?

Zamieszczone przez schabo78 Zobacz posta
    Witam
    W mojej hondzie którą mam od nowości zauważyłem że mam mokry dywanik kierowcy reszta sucha,auto nie ma szyberdachu.
    Auto z 2002r całe w oryginale blacharka szyby wszystkie,szyba przednia spasowanie drzwi jak i ułożenie uszczelek nie budzi żadnych podejrzeń jest jak z fabryki. Moje podejrzenia padają na nieszczelność gdzieś w podszybiu przy dmuchawie lub może klej w szybie gdzieś się wykruszył co myślicie.
    Może ktoś mnie jeszcze nakieruje na inny trop gdzie może przeciekać w sedanie.
    Czy jest sens szukać w takiej hondzie przecieku np za pomocą maszyny do produkcji dymu?
    Hej
    Do dzisiaj sprawdziłem
    -podszybie rozebrałem wyczysciłem ale ogólnie był tam porządek
    -posciągałem osłonki rynienek tam też czysto i ok
    -podczas jazdy z klimą woda skrapla się pod samochód więc raczej nie leci na dywanik
    -auto było polewane dobre 20 min przecieku nie ma
    Ale myslę że cos naprowadziło mnie na trop,mianowicie lewy tylny próg przy kole ma dziurę od dołu i teraz czy jest możliwe że woda podczas jazdy wpada do środka progu leci do przodu i przez zgrzewy np przechodzi na podłogę kierowcy??

Comment

Working...
    X