Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Listwy boczne od drzwi

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Listwy boczne od drzwi

Witam!Pilnie proszę o pomoc.W dniu dzisiejszym skradziono mi listwy boczne z jednej i drugiej strony są dość nietypowe i mam problem z poszukaniem nowych.Czy ktoś może mi pomóc w poszukaniu ?
    Z góry dziękuję i pozdrawiam!
    Załączone pliki

naród schodzi na psy, kraść 15 letnie listwy to trzeba mieć głębokie niedomaganie psychiczne.
    Te listwy to ktoś zajunmał kto zrobił kraksę i miał takie i takie potrzebował. Trudno je kupić bo to było montowane na samym początku wypuszczania tych aut. Zapieprzył je ktoś z okolicy, tak że znajdziesz je za jakiś czas.
    Proponuję oddać auto do kogoś kto zajmuje się detailingiem i usuną te kleje bez szkody dla karoserii.
    Ewentualnie kup inne bardziej subtelne: https://allegro.pl/listwy-boczne-och...7.html#thumb/4
    mi osobiście takie grube średnio się podobały.
    Kierownik Działu Diesla

Comment

Nosz ja p.....
      Faktycznie, to jest poniżej krytyki.
      Kiedyś w piątek po południu na parkingu osiedlowym zakładałem nowe pióra wycieraczek. W sobotę rano już ich nie było.
      Do tego przy nieumiejętnym (albo szybkim) ściąganiu pozdzierali mi farbę na ramionach wycieraczek.
      Od tej pory jak coś zamierzam porobić przy samochodzie jadę do znajomych na działkę. Żeby 'obserwatorów' nie było.
      Nawet czyszczenia wnętrza na parkingu nie robię.
      Zawsze znajdzie się taki 'element' który upatrzy sobie coś co może mu 'się przydać'.
      W Łodzi była swojego czasu głośna sprawa masowego ginięcia lusterek w Fordach. Jak pamiętam złapali w końcu grupę - w sumie i dobrze że policja zrobiła to wcześniej, bo wkurzeni właściciele samochodów pewnie ich by nieco uszkodzili przed oddaniem na komisariat.

Comment

Zapytaj na "Części u Ralfa". Mają profil na Fejsie. Może mają podobny model na części z takimi listwami.

Comment

Working...
        X