Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wkład lusterka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wkład lusterka

Witajcie

Piszę do was z ogromną prośbą pomocy.
    Muszę kupić wkład do lusterka, ale wszędzie dostępne są tylko szkła bez koszyczka.

DSC_0037.jpgDSC_0038.jpg

Czy ktoś mógłby mi pomóc w doborze zestawu, bo ja niestety nie wiem jak on powinien wyglądać.

Honda Civic 2002 rok sedan

Możesz spokojnie zadzwonić i podając VIN dobiorą Ci to czego potrzebujesz.
    Na zdjęciach masz przykłady jak wyglądają plastikowe elementy montażowe.
    Pzdr.

Comment

Jeżeli nie jesteś upierdliwy to będziesz zadowolony z takiego szkła ale ja kiedyś kupiłem kilka takich podróbek i nie byłem ;P zawsze była różnica w odległości widocznej w lusterku między oryginałem a zamiennikiem a czasem inny kolor szkła. W końcu udało mi się kupić idealne, używane ale oryginalne szkło i jest tak jak ma być Pozdro

Comment

Zamieszczone przez sPiDeK Zobacz posta
        Jeżeli nie jesteś upierdliwy to będziesz zadowolony z takiego szkła
        Szkło jest tu tematem wtórnym i zawsze może "przekłamywać". Podałem tylko jedną z możliwości dobrania wkładu do lusterka. Można też szukać "orginału" na szrotach lub odwiedzić ASO.

Comment

Kupiłem od thomassa lusterko i Pan twierdził, ze będzie dobre, niestety dziurki na białe kulki pasowały, ale reszta już nie, musiałem przypinać na opaski zaciskowe, bo szkodami było 100 zł wyrzucić, jak na razie się trzyma ale nie polecam kupować.

Comment

informacja taka jest przydatna i dobrze że ją napisałeś, dla Ciebie ma to znaczenie i liczyłeś na idealne spasowanie i szkło lusterka. Niekoniecznie zaraz 100zł. można też kupić używkę i wtedy, też będzie coś nie tak, albo uchwyt naderwany albo porysowane szkło ale idealne itd. Generalnie wychodzi na to że jeśli chce się mieć naprawdę idealnie, to albo wymieniać 2 na raz albo wydać na oryginał.
            Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
            X