witam mam taki problem
odczas ruszania oraz przyspieszania a nawet chyba już i podczas równomiernej jazdy odczuwalne mam drgania wszystkiego (mrówki,masaż pleców)Przy przyspieszaniu z niskich obrotów rezonans przenosi się z podłogi na drzwi aż na dach!! pozatym silnik jak się rozgrzeje wydaje jakieś wycia oraz ćwierkania no masakra jakaś nic wspólnego z komfortem jazdy bo jadąc 150km/h nie da sie rozmawiać tak wszystko wyje.Generalnie jest najlepiej jak silnik jest zimny a potem się zaczyna.Spaliny nie są już super hiper bo mają niebieskawą barwę i są duszące niestety więc pomalutku turbinka chyba się kończy.Wymieniłem sprzęgło,rozrząd kompletny wszystkie rolki jakie się kręcą pod maską z napinaczami ,poduszki pod silnikiem 2 wymienione reszta ok,zawieszenie sztywne sprawdzane kilkakrotnie,przeglądane przeguby osłuchane łożyska kół,półośki sprawdzane też rozkładaja mi ręce a chce tym autem trochę pojeżdzić skoro już je mam i włożyłem sporo kasy.Sprzęgło prawdopodobnie będzie reklamowane ale do końca nie jestem pewien czy to coś pomoże pozatym auto
2 tyg stoi na kanale.Naprawy nie były dokonywane a ASO.Jestem z Siedlec moze ktoś zna fachurkę z okolic lub z Warszawy tam pracuje więc nie problem podjechać .Ręce mi opadaja chyba do ASO się muszę przejechać tylko się boję ze mi każą silnik wymienić na nowy
help
jeszcze dodam ze opony nówki sztuki,koła wyważane na specjalnej czułej wyważarce,alufelgi równe ,śruby orginalne

jeszcze dodam ze opony nówki sztuki,koła wyważane na specjalnej czułej wyważarce,alufelgi równe ,śruby orginalne
Comment