Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wymiana mieszka

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wymiana mieszka

Witam
    mam taki problem moze mi ktos opisac jak wymienic miezsel ww hondzie z 2003 chcialem wymienic standardowy mieszsek na skorzany i na podswietlana gałke

Poszukaj w postach bo juz bylo na ten temat pisane jak zamontowac mieszek i jak doprowadzic podswietlenie galki zmiany biegów od kostki od zapalniczki.
    Pozdro

Comment

Jptaku25, zapraszam do zapoznania się z regulaminem i zasadami obowiązującymi na forum.

Comment

witam, jestem nowym czlonkiem tego forum, od dluzszego czasu szukam odpowiedzi na ten sam temat. korzystalem juz z zaawansowanego wyszukiwania ale nic to nei dalo. prosze o jakis link lub choc instrukcje odpowiedniego wyszukiwania...

Comment

Zamieszczone przez pawelw85 Zobacz posta
          witam, jestem nowym czlonkiem tego forum, od dluzszego czasu szukam odpowiedzi na ten sam temat. korzystalem juz z zaawansowanego wyszukiwania ale nic to nei dalo. prosze o jakis link lub choc instrukcje odpowiedniego wyszukiwania...
          niektóre poliftowe wersje miały skórzany mieszek, trzeba by się rozejrzeć
          sigpic

Comment

dziekuje za zainteresowanie. dla scislosci, interesuje mnie tak naprawde sam proces rozkrecania, wyjmowania trojkatnej konsoli przy lewarku zmiany biegow(gdzies juz wyczytalem ze to trzeba zrobic). j mam u siebie oryginalny mieszek z tworzywa (pofalowany), jednak u nasady jest juz ponadrywany i co chwila wychodzi z uchwytu. dlatego chcialem wymienic go na nowy.

Comment

siemanko zmieniałem koledzy mieszek w swojej Hani,jeżeli chodzi o demontaż tej części konsoli od lewarka:https://www.civicforum.pl/showthread...273#post150273 a sam mieszek kupiłem uniwersalny skórzany i odpowiednio dociąłem,tu już w grę wchodzi własna inwencja twórczaPo wyjęciu trójkąta z mieszkiem jest tam jeszcze jeden element który można odkręcić od dołu i zwyczajnie upchać skórę i docisnąć przykręcając ponownie. Górną węższą cześć mieszka też można łatwo przymocować bo jest przy gałce pierścień,który służy jako łącznik.Ważne jest żeby kupić mieszek z jednego kawałka cienkiej skóry bo jest tam ciasno.Ja kupiłem na allegro przyszedł gruby kawał skóry z trzech kawałków łączonych grubymi szwami i była masakra z upchaniem tego,kombinacje alpejskie musiałem robić.
              Last edited by skull; 29-05-2011, 22:17.

Comment

super, wlasnie o cos takieog mi chodizlo dzieki wielkie, pozdrawiam!

Comment

koledzy "poszukiwacze" na przyszość trzeba szukać metodycznie tzn. nie szukamy jak tu wyjęcie mieszka lewarka - bo nie znajdziecie trzeba szukać wyjęcie kontroli centralnej itp. bo żeby zdjąć konsolę centralną trzeba zdjąć mieszek prawda?
                  tak samo jeśli chcemy poszukać "jak zdjąć tapicerkę drzwi" można wpisać wymiana Centralnego zamka, bo raczej trzeba zdjąc tapicerkę itt'ropem.
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
                  X