pękła mi szybka zegarów w moim civic EP1 SPORT (białe zegary)... czy ktoś się orientuje czy zegary w civic SPORT i "normalnym" civicu pasują do siebie? w zasadzie to chodzi mi tylko o szybkę do tych zegarów.. jeśli jej kształt jest identyczny to mógłbym z allegro kupić dużo taniej szybkę ze zwykłego civica.. bo tak się składa ze zegary na allegro z wersji sport są dużo droższe a samej szybki nikt nie sprzedaje.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zegary z civic ep1 sport do civic ep1
Collapse
X
-
hehe dzięki .. kupiłem szybkę z innego civica (nie sport) i to jeszcze z anglika i pasuje idealnie..20 a grzebało się bo na innym forum pytałem jak sprawdzić czy przebieg jest oryginalny i jeden kolega podrzucił instrukcje na ten temat ale trzeba było wyjąć zegary i oczywiście musiałem coś popsuć ...
Comment
-
Wersje 3d po fl nie mają żadnej plomby i nic się nie da uszkodzićale zegary 5d wyglądają inaczej więc możliwe
nico378 naprawdę ciężko coś uszkodzić, zdolniacha z Ciebie
a instrukcję podesłał kolega z tego forum bo to....Ja
No ale warto było ? Przebieg oryginał ?Last edited by sPiDeK; 02-06-2015, 16:54.
Comment
-
Hej SpiDeK.. tak to ty mi namieszałeś w główcesytuacja mnie kosztowała 20 zł za zegary z anglika.. przełożyłem szybkę i jest ok.. z początku się przeraziłem bo faktycznie na zegarach z civica 5d z którego przeszczepiłem szybkę była plomba a na moim civicu 3d plomby nie było... dobrze że napisałeś to o tych plombach. a luty wyglądają ok. myślę, że przebieg jest oryginalny. Bardzo obcykany masz temat zegarów
Comment
-
No to się ciesz bo mnie ta wiedza kosztowała więcej niż 20zł....Gdzie najlepiej sprawdzić przebieg ? No jak kto gdzieu źródła naszych problemów z handlarzykami. Całe szczęście że trafił mi się taki uprzejmy cofacz że wyśpiewał wszystko, opowiedział i sprawdził odpłatnie moje zegary
Myślisz że to proste ? odwiedziłem kilku w poszukiwaniu kogoś kto to sprawdzi. Także koszt 20zł jest niewielki, Honda wzięła by pewnie z 200zł a i tak by stwierdzili że nie mają jak stwierdzić oryginalności. Także nie płacz o 20zł choć można je było oszczędzić
Do admina. Według mnie to dość istotna sprawa dla innych więc można ten wątek dołączyć do https://www.civicforum.pl/showthread...est-oryginalny a przynajmniej jego częśćLast edited by sPiDeK; 03-06-2015, 00:13.
Comment
Comment